Haberler

İl Özel İdaresi'ndeki Araç ve İş Makinelerine 'Araç Takip Sistemi' Takıldı

Kırklareli İl Özel İdaresi’nin makine parkında bulunan 94 adet araç ve iş makinelerimize sürücü tanıma birimli “Araç Takip Sistemi” takıldı.

Kırklareli İl Özel İdaresi'nin makine parkında bulunan 94 adet araç ve iş makinelerimize sürücü tanıma birimli "Araç Takip Sistemi" takıldı.

Araç takip Sistemi Kurumsal Yöneticisi Adem Bağlar tarafından İdarede görev yapmakta olan operatör ve şoförlere eğitim verildi.

Araç takip sistemiyle ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Genel Sekreter Yardımcıları Erol Akyüz ile Bilal Kuşoğlu, İşletme Müdürü Zafer İbrikçi, Makine Mühendisi Ertuğrul Çekin ve Aykut Engin'e Kurumsal Yöneticisi Adem Bağlar tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi tarafından "Araç Takip Sistemi" sayesinde araçların daha verimli çalışması, ihtiyaç durumlarda yerinin belirlenmesi ve yakıt tasarrufu sağlanmasının hedeflendiği bildirildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title