Haberler

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan, Ygs Türkiye 67.sini Ödüllendirdi

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Türkiye 67.'si olan Mehmet Onur Gökalp, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gökalp'in babası Kadri Gökalp, Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal ve Alpaslan Ceyhan, İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Bıyık, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Özcan Duman, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Uçar'da yer aldı.

ÖSYM'nin açıkladığı sonuçlara göre, İl Özel İdare Personeli Kadri Gökalp'in oğlu Mehmet Onur Gökalp ülke genelinde derece yaparak tüm puan türlerinde Sivas birincisi, ülke genelinde ise Türkiye 67.si oldu. Kurum içi diyaloglara ve iletişime önem veren Genel Sekreter Salih Ayhan bu doğrultuda başarıya da duyarsız kalmadı. Sivas birincisi Gökalp'i makamında ödüllendiren Ayhan, kendisine kurum personelince alınan İPAD ile Sivas Kitaplığı serisi hediye etti.

Elde ettiği başarı ile İl Özel İdaresi ailesini mutlu ettiğini dile getiren Genel Sekreter Ayhan, Gökalp'den bundan sonraki LYS sınavında da aynı başarıyı beklediğini ifade etti. İdare olarak eğitim altyapısına büyük önem verdiklerini vurgulayan Ayhan, bunun yanında kurumumuz personellerinin başarılı fertlerini de ödüllendirdiklerini vurguladı. İl Özel İdaresi ailesinin iyi ve kötü günde hep bir arada olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Salih Ayhan, "Biz büyük bir aileyiz ve bu aile ilimizde büyük işlere imza atmak için canla başla çalışıyor. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü Personelimiz Kadri Beyin oğlu Mehmet Onur Gökalp'de bu ailenin başarılı bir ferdi olarak ileriye dönük güzel bir hamle yaptı. Öğrencimize bundan sonraki sınavında başarılar diliyor, gelecekte çok iyi noktalara gelmesini temenni ediyorum " dedi.

Türkiye 67.si olan Mehmet Onur Gökalp ise yolun başında başaracağına inandığını belirterek, planlı programlı ve düzenli çalıştığını söyledi. Kendine hedefler koyarak, elinden geleni yaptığını anlatan Gökalp, Genel Sekreter Ayhan'a gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek, kurumu bundan sonraki sınavda da en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Mehmet Onur Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title