Haberler

İl Müftüsü Artan, Başkan Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Antalya Müftüsü Osman Artan, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Antalya Müftüsü Osman Artan, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Artan, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin temasının, gençlere yönelik "Geç kalma, genç gel" olarak belirlendiğini anlattı. Artan, bu konuda il ve ilçe müftülükleri olarak geniş kapsamlı kutlaması programı hazırladıklarını belirtti.

Kumluca'da da etkinlikler gerçekleştirildiğine dikkati çeken Artan, "İnşallah bu etkinliklerimiz halkımıza faydalı olur ve özellikle gençlerimiz bu etkinliklerden azami istifade ederler" dedi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da belediye olarak bu tür etkinliklere her zaman destek verdiklerini belirterek, bu yılki etkinliklerin topluma faydalı olmasını diledi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Osman Artan Kumluca Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title