Haberler

İl Müftülüğü ile İyider Kur'an Kursu Öğrencileri Piknikte Bir Araya Geldi

Kilis İl Müftülüğü ile İYİDER Derneği tarafından Kur’an kursu öğrencileri için piknik etkinliği düzenlendi.

Kilis İl Müftülüğü ile İYİDER Derneği tarafından Kur'an kursu öğrencileri için piknik etkinliği düzenlendi.

Şeyh Mansur mesire alanında gerçekleştirilen piknik etkinliğine İl Müftülüğünden Müftü Yardımcısı Mustafa Kaya, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Birol İnal, İdari ve Mali İşler Şefi Mahmut Keleş, İl Vaizi Ferhat Ateş, İYİDER adına Mustafa Acarlıoğlu, Dernek Başkanı Murat Pehlivan, Kur'an-ı Kursu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin motivasyonunu arttırmak, birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve birbirlerini daha yakından tanımaları için piknik düzenlediklerini belirten İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kaya " 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ardından yoğun bir tempodan çıkan öğrencilerimiz yaz tatillerini de açmış olduğumuz Kur'an Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim eğitimi görerek devam ettiriyorlar. Öğrenciler, piknik etkinliğimiz vesilesiyle çeşitli oyunlar oynayarak stres atarak, güzel havanın tadını çıkardılar. Bu tür etkinliklerde öğrenciler hem dayanışmayı hem de birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi öğreniyorlar. Sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin motivasyonu açısından da oldukça önemli. Etkinliğimizin öğrenciler üzerinde olumlu etki bırakacağını düşünüyorum. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen İl Müftülüğümüze, İYİDER derneğimize ve Kur'an Kursu hocalarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Pehlivan Müftü Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title