Haberler

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çetin Şen Bsm'yi Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Erciyes Dağı'nda 4.sü yapılan 8 gün yatılı olarak süren Erciyes Dağı ve Çevresinde değişik habitatları, bitki ve hayvan varlığı ile bilimsel çalışmalar ve doğa...

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Bilim ve Doğa Kampını ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Erciyes Dağı'nda 4. sü yapılan 8 gün yatılı olarak süren Erciyes Dağı ve Çevresinde değişik habitatları, bitki ve hayvan varlığı ile bilimsel çalışmalar ve doğa eğitimi için doğal bir laboratuvar kabul eden uygulama ağırlıklı Bilim ve Doğa Kampını ziyaret etti.

Öğrencilerin etkinlik ve uygulama çalışmalarını izleyen İl Milli Eğitim Müdürü, Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü H.Fikri Ulusoy'dan kampla ilgili bilgiler aldı.

Öğrencilerin yapmış olduğu robot çalışmalarını ve kimya uygulamalarını izleyen İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz eğitimde uygulama çalışmalarının öneminden bahsederek, kampta bu tür uygulama çalışmalarını görmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Yılmaz Erciyes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title