Haberler

İl Kültür ve Turizm Müdürü Taymuş'tan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya'ya Ziyaret

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, 15-22 Nisan Turizm Haftası olması dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’yı ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, 15-22 Nisan Turizm Haftası olması dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "İnşallah Kayseri, tarihi özellikleri ile çok daha fazla turist çeker. Arzumuz budur. Bu manada hükümetlere düşende elbette turist dediğiniz şey yürüyerek gelmiyor. Karayolu ile uçakla ve trenle geliyor. İnşallah hızlı tren projesi bir an önce hayata geçer. İnşallah havaalanı bu manada kapasitesini daha da arttırır. İnşallah Kapadokya'ya gelen vatandaşları şehrimizde tutabilirsek turizm noktasında çok büyük başarı elde etmiş oluruz. Bu manada İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Kayseri'de başarılı çalışmalar yapıyor. Kayseri basını da bu manada atılacak her adıma destek verecektir. Bu zamana kadar üzerimize ne düştüyse yapmaya çalıştık. Bundan sonrada inşallah yapmaya devam ederiz" diye konuştu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ise, "Bizde bugün turizm sektörümüzün yöneticileri ile beraber Turizm Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu programları yaparken bizim en büyük yardımcımız basındır. Bu manada basının desteğini çok ihtiyacımız var. Bu açıdan Kayseri basının turizme göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Turizm Haftası Altınkaya Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title