Haberler

İl Koordinasyon Toplantısında 2015 Yılı Yatırım Teklifleri Değerlendirildi

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, Temmuz dönemi toplantısında 2015 yılı yatırım teklifleri değerlendirildi.

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, Temmuz dönemi toplantısında 2015 yılı yatırım teklifleri değerlendirildi.

Elazığ Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen 2014 yılı Temmuz dönemi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, ilçe kaymakam ve belediye başkanlarıyla birlikte kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı. Toplantıda 2015 yılındaki yapılması planlanan yatırımların teklifleri değerlendirildi.

2015 yılının yatırım tekliflerini değerlendirdiklerini ifade eden Vali Koçak, "Yapacağımız 2014 yılının 2. koordinasyon toplantısında yapılacak yatırım tekliflerini ciddi bir değerlendirmeye tabi tutacağız. Eksik gördüğümüz yatırım teklifleri varsa bunların tamamlanması, uygun görmediğimiz yatırım tekliflerinin de yapılmaması konusunda görüş bildireceğiz. Bu anlamda yatırım teklifleri ile ilgili özellikle yatırımcı kuruluşlarımızın vereceği bilgiler ve onlar üzerindeki paydaş kuruluşların yapacağı katkılar çok önemli. Bundan sonrada yapacağımız toplantıda da bu yatırımların izlenmesine ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından 2015 yılı yatırım teklifleri hakkında sunum yapıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Valiliği Mesut Gençtürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title