Haberler

Kilis İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Güncelleme:

İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı 2'nci dönem toplantısı, Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı 2'nci dönem toplantısı, Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Kilis İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı 2'nci dönem toplantısı, Özel İdare Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yatırımcı kuruluşların işbirliği içerisinde çalıştığını belirten Vali Tapsız, Kilis'te uygulanmakta olan toplam kamu yatırımcı kuruluş proje sayısının 228 olduğunu, bu projelerin 118'inin Genel İdare bütçesi kapsamındaki kuruluşlarca, 110'nun mahalli idare kuruluşlarınca yürütüldüğünü belirtti. Vali Tapsız, "Projelerin bedelleri toplamı 791 milyon TL, 2014 yılı ödenekleri toplamı 155 milyon TL, dönem sonuna kadar yapılan harcamalar ise 151 milyon TL'dir. Projelerin başlangıcından günümüze nakdi gerçekleşme oranı ise yüzde 27 seviyesindedir. Yatırımların sektörler itibariyle dağılımı incelendiğinde projelerin tarım, ormancılık, hizmet, ulaştırma, eğitim, sağlık, spor, kültür-turizm, sanayi, enerji ve maden sektörlerinde yürütüldükleri görülmektedir" dedi.

Vali Tapsız, genel bütçeli kamu kuruluşlarınca yürütülen 118 proje olduğunu belirterek, "Merkez ilçe için 106 proje, Musabeyli için 9 proje, Elbeyli 1 ve Polateli ilçeleri için 2 proje yürütülüyor. Mahalli idare kuruluşlarına bakıldığı zaman ise İl Özel İdaresi 99 proje, Kilis Belediyesi 11 proje yürütüyor" diye konuştu.

Toplantıya Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Kilis Belediye Başkanı Vekili Mehmet Ali Eryılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, resmi kurumların bölge müdürleri, daire amir ve müdürleri ile yatırımcı kuruluşlar katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Musabeyli Elbeyli Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title