Haberler

İl Jandarma Komutanı Ulukaya'ya Safranbolu Tso'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı görevinden, Karabük İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya’ya Safranbolu TSO yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı görevinden, Karabük İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya'ya Safranbolu TSO yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Coşkun İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Cihan Ulukaya'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl Jandarma Komutanlığına atanan Cihan Ulukaya 'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, " Kendisi uzun süre ilçemizde görev yaptı ve bölgemizi iyi tanıyan birisi. Safranbolu'muzda olduğu gibi Karabük'ümüzde de başarılı çalışmalarının devam etmesini temenni eder görevlerinde sonsuz başarılar dilerim " dedi.

Yönetim Kurulu başkanı Ali Sami Acar ise, "Daha önce görev yapan ve ilimizin gelişimine katkı sağlayan tüm komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli komutanımız Cihan Ulukaya'ya görevlerinde başarılar temenni ederim" ifadesinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentin gelişimi ve huzuru için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şahin Safranbolu Sami Acar Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title