Haberler

İl Jandarma Alay Komutanından Başkan Yılmazer'e Ziyaret

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret etti.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanmasının ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştirmeye devam eden Albay Cengiz Yiğit, bu kapsamda Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette belediye çalışmalarına ilişkin Albay Yiğit'e bilgiler veren Başkan Yılmazer, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Sapanca'nın geleceğine ilişkin projelerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmazer, gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit'e teşekkür ederek, "Alay Komutanımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Sakarya ve ilçeleri için yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Bu konuda biz de belediye olarak her türlü desteğe hazırız" dedi.

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit,"Göreve başlarken Sayın Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Memnuniyetini ifade etti. Bugün kendisine iade-i ziyarette bulundum, Belediye Başkanımıza Sapanca'ya yaptığı hizmetlerinde başarılar diliyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Aydın Yılmazer Sapanca Sakarya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title