Haberler

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Gölpazarı'na Ziyaret

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik’in Gölpazarı ilçesine çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bir kahvehanede düzenlenen sohbet toplantısına, Gölpazarı Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Hayvan Sağlığı Şube Müdür Vekili Devrim Toraman, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Nafiz Şen, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli ve çiftçiler katıldı. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Yıldız, diğer ilçelerde olduğu gibi Gölpazarı ilçesinde de domuz zararının olduğunu belirtti. Bu sene yapılan İl Özel İdaresi destekli buğday alım projesinden bahseden Yıldız sözlerine şöyle devam etti;

"Bu projedeki amacımız, kılçıklı çeşit olduğu için domuz zararına karşı dayanıklı, ilimiz topraklarına adaptasyonu ve verim miktarı iyi düzeylerde, uzun boylu olduğu için saman veriminin iyi buğday yetiştirmek. Domuz avlanma konusunda da talep gelmesi ve avcı bulunması halinde gerekli izin ve ambulans temini konusunda yardımcı olacağız. Sürek avı için de avcılar derneklerine yazı yazıldı."

Çiftçiler ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Yıldız ve beraberindekilere teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Dursun Yıldız Gölpazarı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title