Haberler

İl Genel Meclisi Şubat Ayı Son Birleşimi Yapıldı

İl Genel Meclisi şubat ayı son birleşimi gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi şubat ayı son birleşimi gerçekleştirildi.

Plan Bütçe Komisyonu ile Çevre Sağlık Komisyonu tarafından devlet hastanelerinin ihtiyaçları, komisyon başkanları tarafından okunarak mecliste müzakere edildi. Komisyon raporuna göre, Kulu Devlet Hastanesine 155 bin lira, Cihanbeyli Devlet Hastanesine 105 bin lira, Güneysınır Devlet Hastanesine 130 bin lira, Çeltik Devlet Hastanesine 140 bin lira, Selçuklu Faruk Sükan Çocuk ve Doğum Hastanesine 250 bin lira, Çumra Devlet Hastanesine 265 bin lira, Hüyük Devlet Hastanesine 84 bin lira, Beyşehir Devlet Hastanesine 105 bin lira ve Numune Hastanesine 445 bin lira kaynak ayrılmasına karar verildi.

Devlet hastaneleri ile Numune Hastanesine toplam 1 milyon 679 bin lira ödenek ayrılmış oldu. Şubat ayında devlet hastaneleri için ayrılan ödenek ile 31 ilçedeki devlet hastanelerinin tamamının eksiklikleri giderilmiş oldu.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İlçe devlet hastanelerine yapılan desteğin önemli olduğunu söyledi. Selvi, "Hizmet ederken öncelikle sağlık, içme suyu, yol ve eğitim konularında ciddi anlamda hassas davranıyoruz. Devlet hastanelerimizin tıbbı ihtiyaçları ile diğer önem arz eden ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda 1 milyon 679 bin lira ödenek aktarımı yapılacak. Yeni alınacak cihazlarla birlikte ilçelerimizde tedavi görecek hastaların daha iyi imkanlarda muayene olmasına olanak sağlayacak. Komisyon üyesi arkadaşlarımıza ve emeği geçen meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir yatırım yaptık" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Güneysınır Cihanbeyli Selçuklu Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title