Haberler

İl Genel Meclisi Başkanı Aytop'a Doğum Günü Sürprizi

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Bülent Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Aytop'u ziyaret edip doğum gününü kutladı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Bülent Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Aytop'u ziyaret edip doğum gününü kutladı.

Kentte 2009 yılında bazı öğrencilerin doğum günlerini kutlayan polis memuru Eroğlu, bu yıl kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve görev yaptığı mahalle sakinlerine doğum günü sürprizi yapmaya başladı.

Bugüne kadar bin 100 kişinin doğum gününü kutlayan Eroğlu, son olarak Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Aytop'u ziyaret ederek, doğum gününü kutladı ve tasarımını kendisinin yaptığı, üzerinde Şehitler Abidesi'nin resminin bulunduğu plaket hediye etti.

Polisin halkla iç içe olmasından ve böyle bir doğum günü sürprizinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Aytop, Eroğlu'na teşekkür etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler

title