Haberler

İl Genel Meclis Üyelerinden Kaymakam Gürsoy'a Teşekkür Ziyareti

Çorum’un İskilip ilçesinde bulunan tarihi Redif Kışlası’nın çok amaçlı salon olarak inşa edilmesine ilişkin İskilip Kaymakamlığı tarafından sunulan proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından kabul edildi.

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan tarihi Redif Kışlası'nın çok amaçlı salon olarak inşa edilmesine ilişkin İskilip Kaymakamlığı tarafından sunulan proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından kabul edildi.

İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Kaya ve Üzeyir Esenkaya, Redif Kışlası'nın restorasyonu için proje hazırlayan Kaymakam Şuayib Gürsoy'u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. İl Genel Meclisi üyeleri tarihi binanın restorasyonunun takipçisi olacaklarını belirttiler.

İl Genel Meclis Üyesi ve aynı zamanda Yeşilırmak Vadisi Kalkındırma Projesi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kaya, "İlçemizin önemli tarihi değerleri arasında olan Redif Kışlası'nın doğrudan faaliyet desteği kapsamında restorasyon projesinin desteklenmesinde Valimiz Sabri Başköy olmak üzere İskilip Kaymakamımız Şuayib Gürsoy ve OKA proje ofisi çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı ve OKA yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Kaya'da İskilip Redif Kışlası için atılan adımdan dolayı Vali Başköy, kaymakam Gürsoy ve OKA proje ofisi çalışanlarına teşekkürlerini iletti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şuayib Gürsoy Karadeniz İskilip Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title