Haberler

İl Genel Meclis Başkanı Aynı Günde 20 Köy Gezdi

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım bir günde 20 adet köy gezerek, hasta, yaşlı ve durumu olmayan aileleri ziyaret etti, dertlerine derman olmaya çalıştı.

Seçildiği ilk günden itibaren çalışkanlığı ve güler yüzlülüğü ile köylülerin sevgisini kazanan ve çalışkanlığı ile 'Atom Karınca' lakabı takılan Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım bir günde 20 adet köy gezerek, hasta, yaşlı ve durumu olmayan aileleri ziyaret ederek, dertlerine derman olmaya çalıştı. Sırasıyla, Kepirler, Kendirli, Deresakarya, Koyunköy, Bahçecik, İkizce, Kavaklı, Selbükü, Dereşemsettin, Çakırpınar, Hasandere, Elmabahçe, Alpagut, Erkoca, Kınık, İlyasbey, Okluca, Çavuşköy, Karaağaç, Ayvacık köylerinin ziyaret etti. Serkan Yıldırım, ziyaretleri sırasında köyün erkekleri ile köy kahvelerinde dertleşirken, kadınlarla ise, ev ziyaretlerinde bir araya geldi. Köylerde hasta, yaşlı ve durumu olmayan aileleri de unutmayarak onların bir nebze olsun dertlerini paylaşarak çözüm üretmeye çalıştı. Durumu olmayan ve tek yaşayan ailelere gıda yardımı yapan Yıldırım, bütün yaşlarının tek tek elini öptü.

Ziyaretlerden dolayı memnun kaldıklarını belirten köylüler, "Allah ondan razı olsun, Sık sık gelerek hal ve hatırımızı sorar. Bizlerde ona dertlerimiz sıkıntılarımız köy için lazım şeyleri söyleriz ve kendi elinden geldiği kadarıyla sorunlarımızı halletmeye çalışır" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title