Haberler

İl dışı yer değiştirme sonuçlarına erişim (MEB Sonuçları)

Güncelleme:

MEB İller arası yer değiştirme sonuçları. Öğretmen iller arası zorunlu ve isteğe bağlı tayin başvuruları 16 Haziran ile 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. İller arası yer değiştirme sonuçlarını sorgulamak için aşağıdaki bağlantıları izleiyn.

Öğretmen iller arası zorunlu ve isteğe bağlı tayin başvuruları 16 Haziran ile 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Öğretmenlerin il dışı atama başvuruları MEBBİS üzerinden yapılmasından sonra il dışı atama başvurusona ermesinden sonra sonuçlar 27 Haziran 2016 tarihinde açıklancak. İlişik kesme ve göreve başlama tarihi ise 28 Haziran 2016 olarak açıklanmaktdır. Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.

İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI

Yer değiştirme talebinde bulunacak öğretmenler MEBBİS üzerinden 28 haziran dan itibaren T.C kimlik no ve mebbis şifresi ile giriş yaparak il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçlarını öğrenebilecekler. 27 Haziran 2016 tarihinde il dışı atama sonuçları açıklanacak ve bakanlığın resmi web sitesinden öğrenilebilecek. Öğretmenlere ayrıca basılı materyal ile atandıkları okul ve ya kurum bilgisi tebliğ edilmeyecek. Ataması gerçekleşen öğretmenlerin yapması gereken iş ve işlemler, yolluk ücreti, ilişik kesme, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılması gereken işlemlerle ilgili tüm detaylar da çok yakında haber sitemiz tarafından sizlerle paylaşılacak. Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.

ÖĞRETMEN İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI SONA ERDİ

Öğretmen İl Dışı Atama Başvuruları 16 Haziran tarihinde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yıl içerisinde uyguladığı yer değiştirme başvurularının 2. olan Öğretmen il dışı yer değiştirme başvuruları ya da şehir dışı, iller arası zorunlu tayin başvurularının başlamasından sonra il dışı başvurusunda bulucak olan öğretmenler için süre başvuru süresi sona erdi. Geçtiğmiz günlerde gerçekleştirilen İl içi yer değiştirme atamalarından sonra başlayan İl dışı tayin başvuruları 22 Haziran çarşamba sona erdi.

ÖĞRETMENLER İÇİN İL DIŞI TAYİN BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Öğretmenlerin iller arası tayin, atama ve yer değiştirme başvurularının sona ermesinden sonra 16Haziran 2016 tarihinde başlayan il dışı yer değiştirme başvurularının bitiminden sonra şimdede sonuçların açıklanması için heyecanlı bekleyiş başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan yer değiştirme takvimine göre şehir dışı yer değiştirme işlemleri için başvurular 16 Haziran 2016 tarihinde başlayan başvurular 22 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. Atama sonuçları ise, herhangi bir erteleme olmaması durumunda 27 Haziran'da açıklanacak. Sonuçların açıklanmasından sonra 28 Haziran tarihinde ilişik kesme işlemleri başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title