Haberler

İl Çocuk Hakları Komitesi Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Çocuk Hakları Komitesi’ni ağırladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Çocuk Hakları Komitesi'ni ağırladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Bolu İl Çocuk Hakları Komitesi, Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, İl yetişkin temsilcisi Neslihan Burcu Arslantaş ve komite üyeleri yer aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, ziyarette yaptığı açıklamada, Bolu İl Çocuk Hakları Komitesi üyeleri olarak 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Erem, Başkan Yılmaz'ı komite hakkında bilgilendirerek, komitenin Bolu'daki okullardan 872 üyesi olduğunu, görevde olan 12 kişilik komitenin de bu öğrencilerin oyları ile seçilerek 2 yıl görev yaptığını söyledi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da İlköğretim ve lise öğrenciden oluşan İl Çocuk Hakları Komitesi üyeleri ile sohbet etti. Komite başkanları Seda Turpçu ile Ali Çağrı Demirtaş'tan komisyonun kuruluş amaçları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Başkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun da bulunduğu ziyarette, öğrencileri anlamlı çalışmalarından dolayı kutladı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Alaaddin Yılmaz Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title