Haberler

İl Başkanı Sümer'den Koalisyon Açıklaması

AK Parti Antalya il başkanı Rıza Sümer, HDP hariç diğer partilerle koalisyona hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Antalya il başkanı Rıza Sümer, HDP hariç diğer partilerle koalisyona hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Küçük Şelale Restaurant'ta düzenlenen İftar yemeğine; Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, eski yöneticiler ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Hasan Öz, Ramazan ayının birlik beraberlik, dostluğun pekiştiği bir ay olduğunu belirterek tüm dünyada ki Müslümanların, Türkiye'de ki kadar rahat huzurlu bir şekilde, istikrar ve can güvenliği içerisinde iftarlarını açmayı dilediğini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise "Manavgat ilçe teşkilatı şu geçirmiş olduğumuz seçim sürecinde çok önemli bir başarıya imza attı. Kadın kolları ile gençlik kolları ile çok iyi bir çalışma yürüttü. Tüm birimleriniz ile çok güzel çalışmalar yaptınız. Manavgat'ta AK Parti'nin şansı yok 3'ncü parti olur diyenlere de en güzel cevabı sizlerin çalışmaları sayesinde Manavgatlı hemşehrilerimiz verdi" dedi.

ANTALYA'DA OY ORANIMIZI ARTIRDIK

7 haziran sonrasında Ramazan ayı içerisine girildiğini ifade eden AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de "Koalisyon tablosu ile karşı karşıya kaldık. Aslında biz Antalya'da başarılı bir seçim geçirmiştik. En son 30 Mart seçimlerinde yüzde 30 oy almıştık. Şimdi aldığımız oy yüzde 36. 30 Mart'ta 10 belediyede birinci çıkmıştık. Şimdi 16 ilçede birinciyiz. Ayrıca çoğu ilçelerde de oyumuzu artırdık. Özellikle Manavgat'ta CHP'nin 2 adayı MHP'nin 3 adayı olmasına rağmen biz burada CHP'ye 5 bin, MHP'ye 15 bin fark attık" diye konuştu.

AK Parti'nin koalisyona hazırlandığını belirten Sümer, "Bir koalisyon gözüküyor. Biz HDP hariç diğer partilerle koalisyona açık olduğumuzu açıkça deklere ediyoruz. MHP olur CHP olur. Bazıları bizim kırmızı çizgilerimiz var diyor. Yüzde 41 oy alan biziz, 19 milyon kişinin oyunu alan biziz kırmızı çizgisi, şartı, şurtu olacak olanda biziz. Kimse bize kırmızı çizgimiz var şartımız var diye dayatma yapmasın. Biz kendi şartlarımıza uyacak kimle koalisyon olursa 2 parti ile koalisyon yapmaya hazırız. Milletimiz neyi takdir ederse ona razıyız. İnşallah önümüzde ki günler ülkemiz için hayırlı olur" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Rıza Sümer Manavgat Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title