Haberler

İl Başkanı Ömer Cihat Akay Gaziemir 'de

Güncelleme:

Gaziemir İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti.

Gaziemir İlçe Teşkilatının, 31 Temmuz Salı Günü, Binbaşı Reşat Bey Mahallesi 'nde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti.

Sekiz yüz kişinin üzerinde katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya ve Mahmut Badem ile birlikte İl Yönetiminden Adnan Yüksel, İsmail Akdağ, Fevzi Bayram ve Sabri Koç katıldılar.

İl yönetiminden yedi kişinin katılımı Gaziemir sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken İlçe Başkanı Sabır Telingün ; "Bir an il toplantısı ve il'in iftar yemeği gibi hissettim son derece güzel ve teşkilatım adına gurur vericiydi" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

İftar sonrasında Sayın Akay, ilçe teşkilatı yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziemir Meydanında sohbet etti. Sohbet ilçe teşkilatının bilgilendirmeleri ve Akay 'ın ramazan etkinlikleri hakkında genel bilgilendirmeleri ile geçti.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay;"Ramazan ayı paylaşım ve gönüllerin birleştiği bir ay'dır. Bu ay 'da herkesin gönül kapısının açık olaması ve paylaşmayı daha çok ön plana çıkarması gerekir. İlçe teşkilatında görevli her arkadaşımızdan ve her üyemizden de beklentimiz budur. Bunu yaparken de bizzat kendilerinin ziyaretlerde bulunması ve herkese gönül kapılarının açık olduğunu göstermeleri gerekir. Ben ramazanın ilk gününden bu yana her iftarı bir ilçede yaptım ve her iftarda gerek ev ziyaretleri gerekse yemeklerde halkımızla beraber oldum, onları dinledim ve onlarla sorunlarını ve mutluluklarını paylaştım. Ramazan boyuncada bunu devam ettireceğim" dedi.

Sayın Akay, daha sonra ramazan ayında yapılan etkinlikler hakkında ilçe teşkilatını bilgilendirdi ve hedeflerini anlatarak, hedeflerine ulaşmak adına tüm ilçe teşkilatına ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için rica etti.

İlçe Başkanı Sabır Telingün, Sohbetin bitiminde tüm katılımcılara teşekkür ederek. İl yönetimini bir sonraki iftar yemeğine de davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Sabır Telingün Atila Kaya Gaziemir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title