Haberler

İkram Çeşmesi Hizmete Başladı

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi sabahları erken saatte okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlar için sıcak bir çorba içme imkanı sağlayacak "İkram Çeşmeleri"nin ilkini Cengiz Topel Meydanı'nda hizmete soktu.

EŞKİNAT: "SICAK BİR ÇORBANIN ÖNEMİNİN BÜYÜK OLDUĞUNU BİLİYORUZ"
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, başkan yardımcıları Gülferah Güral, Telat Akköse ve Berkay Çakır ile basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen açılışta çorbasını içerken bir konuşma yapan Başkan Eşkinat; "Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu yüzden İkram Çeşmesi'ni hizmete sokarak tamamen ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını istedik." dedi.

ÜNİVERSİTE VE KÖPRÜBAŞINA DA İKRAM ÇEŞMESİ KURULACAK

Cengiz Topel meydanındaki İkram Çeşmesi'nin ilk olduğunun altını çizen Eşkinat; "Bugün burada hizmete soktuğumuz İkram Çeşmesi sadece başlangıç. Başka şubelerimiz ile hizmetlerimiz devam edecek. Namık Kemal Üniversitesi ve Köprübaşı mevkiinde de en yakın zamanda iki tane daha İkram Çeşmesi hizmete girecek." diye konuştu.

HER GÜN 4 BİN 500 KİŞİYE ÇORBA DAĞITILACAK

İkram Çeşmesi ile ilgili bilgi vererek sözlerine devam eden Ekrem Eşkinat; "Her gün vatandaşlarımıza İkram Çeşmeleri vasıtasıyla 600 litre çorba dağıtığımı yapacağız. Yaklaşık olarak 4 bin 500 Süleymanpaşalı bu hizmetten faydalanacak. Hem öğrencilerimiz, hem işçilerimiz sabah okul ve işlerine giderken belediyenin sıcak şefkatini çorba vasıtası ile hissedecekler." İfadelerini kullandı.

AŞEVİ DE HİZMETE GİRİYOR

"Önümüzdeki ayın başında aşevimiz de hizmete girecek." diyerek bir de müjde veren Başkan Eşkinat çorba dağıtımının hafta içi her gün 06.30 – 09.00 saatleri arasında yapılacağını belirterek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülferah Güral Ekrem Eşkinat Berkay Çakır Süleymanpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (1)

sorsan herkes iyimobilWeb@haberler.com:

ne gerek vardi bu corba hizmetine bunun yerine kanalizasyon ve cöp sorunu cözsünler misal kocaaa baskentde cöpler gece vakti yol kenarina birakiliyor zaten dar olan yaya gecitde yürümek bile zorken birde gece vakitlerde posetlerle cöpler kokusuda cabasi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title