Haberler

    İkizler Üniversiteyi de Birlikte Okuyacak

    Fatih Örücü, anaokulundan beri kardeşiyle okuduğunu ve hiç ayrılmadıklarını söyledi.

    Fatih Örücü, anaokulundan beri kardeşiyle okuduğunu ve hiç ayrılmadıklarını söyledi. Şimdi üniversitede de aynı bölüme devam edeceklerini anlatan Örücü, "Ortaokul ve lisede de eğitimimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Ardından üniversite sınavına hazırlanmaya başladık. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) yüksek puan alarak, hayalini kurduğumuz mühendislik fakültesini tercih ettik" diye konuştu.

    Berk Örücü de anaokulundan itibaren beraber okuduğu kardeşiyle üniversiteyi de birlikte okumak istediğini belirtti. YGS ve LYS'ye farklı salonlarda girdiklerini belirten Örücü, şunları söyledi:

    "Ailemizde birçok kişi mühendis olarak çalışmakta, biz de mühendislik fakültesi istiyorduk, öğretmenlerimizin ve büyüklerimizin tavsiyesiyle de makine mühendisliği bölümünü tercih ettik. Memleketimizin Karabük olması Karabük Üniversitesi'ni tercih etmemizde etkin rol oynadı. Üniversitemiz gayet kaliteli ve iyi bir üniversite, bunun için başka şehre gitme gereği duymadık."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Karabük Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title