Haberler

İkizler, İkiz Olmayı Çizdi

Güncelleme:

İkizler, üçüzler, dördüzler resimleriyle yarıştı.

Ünlü ikiz annelerinin de yer aldığı jüri kazananları belirledi

Sıra Dışı Annelik Derneği, Forum İstanbul ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 'İkiz Gözüyle İkiz Olmak' konulu Resim Yarışması sona erdi.

Sahrap Soysal, Füsun Demirel, Derya Coşkundeniz gibi ikiz annesi ünlü isimlerin de yer aldıkları jüri tarafından değerlendirilen eserler arasından

Ceylin ve Ecrin Vurmaz adlı ikiz kardeşlerin yaptıkları resim birinci seçildi.

Yarışmaya katılan eserler, 12 Mayıs'a kadar Forum İstanbul'da düzenlenecek bir sergiyle beğeniye sunuluyor.

Sıra Dışı Annelik Derneği, Forum İstanbul ve İstanbul Aydın Üniversitesi, 'İkizler+ Resim Yarışması'nın ilk yılında 'İkiz Gözüyle İkiz Olmak' konusunu seçerek; ikizler arasındaki özel bağın resim aracılığıyla geniş kitlelere anlatılmasını ve farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Yarışmanın jürisi, yemek uzmanı ve ikiz annesi Sahrap Soysal, oyuncu ve ikiz annesi Füsun Demirel, köşe yazarı, sunucu ve ikiz annesi Derya Coşkundeniz, Sıra Dışı Annelik Derneği Kurucu Başkanı Özlem P. Şinik ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Selçuk Fergöğçe'den oluştu.

Jüri değerlendirmesi sonucunda Ceylin ve Ecrin Vurmaz adlı ikiz kardeşler yaptıkları resimle birinci seçildi. SİSUS Hotel'de 1 haftalık tatil kazanan ikizlere altın madalyaları Sahrap Soysal tarafından verildi. Yarışmanın ikincisi olan Zeynep ve Sedef Erdoğan kardeşler, gümüş madalyalarını ve Unnado'dan 500 TL'lik hediye çekini Füsun Demirel'in elinden aldı. Üçüncü olan Uğur ve Emre Demirkıran kardeşlere de bronz madalyalarını ve Unnado'dan 200 TL'lik hediye çekini Derya Çoşkundeniz takdim etti.

Üçüz kardeşler Aysara-Hilal-Yusuf Kayra Alış, ikizler Pelin ve İpek Arıoğlu ile Nehir ve Duru Vardar kardeşler de Nivokido Mansiyon ödülüne değer bulundu. Ödülleri, Öğr. Görevlisi Selçuk Fergöğçek verdi.

'İkiz Gözüyle İkiz Olmak' Sergisi 12 Mayıs'a kadar Forum İstanbul'da…

Yarışmaya katılan resimler arasından yapılacak geniş bir seçki, 12 Mayıs tarihine kadar Forum İstanbul'da sergilenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi Füsun Demirel Sahrap Soysal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title