Haberler

İkizler 23 Yıldır Benzer Kıyafetleri Giyiyor - Viyana

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: İkiz kardeşler Abdullah ve Asım Özdemir,'den detaylar Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler ile röportaj İkizler 23 yıldır benzer kıyafetleri giyiyor Avusturya'da yaşayan tek yumurta ikizi Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler, fiziki benzerliklerinin yanı sıra benzer giyim tarzlarıyla dikkati çekiyor Özdemir kardeşler, 23 yıldır benzer gömleği, pantolonu, ayakkabıyı giydiklerini, benzer kemeri, saati ve yüzüğü taktıklarını söylüyor Aynı takımı tutan ve aynı siyasi görüşe sahip olan Özdemir kardeşler, tek farklarının yazı stilleri olduğunu belirtiyor HASAN TOSUN - Avusturya'da yaşayan, 23 yaşındaki tek yumurta ikizi Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler, fiziki benzerliklerinin yanı sıra giydikleri benzer kıyafetlerle dikkati çekiyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İkiz kardeşler Abdullah ve Asım Özdemir,'den detaylar

Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler ile röportaj İkizler 23 yıldır benzer kıyafetleri giyiyor

Avusturya'da yaşayan tek yumurta ikizi Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler, fiziki benzerliklerinin yanı sıra benzer giyim tarzlarıyla dikkati çekiyor

Özdemir kardeşler, 23 yıldır benzer gömleği, pantolonu, ayakkabıyı giydiklerini, benzer kemeri, saati ve yüzüğü taktıklarını söylüyor

Aynı takımı tutan ve aynı siyasi görüşe sahip olan Özdemir kardeşler, tek farklarının yazı stilleri olduğunu belirtiyor

HASAN TOSUN - Avusturya'da yaşayan, 23 yaşındaki tek yumurta ikizi Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler, fiziki benzerliklerinin yanı sıra giydikleri benzer kıyafetlerle dikkati çekiyor.

Misafir işçi olarak Avusturya'ya gelen Ordulu bir ailenin ikiz çocukları olan Abdullah ve Asım kardeşler, Yukarı Avusturya eyaletinin Vöcklabruck şehrinde yaşıyor.

1993 yılında bir dakika arayla dünyaya gelen ikiz kardeşler, aynı ilkokul ve ortaokuldan sonra aynı liseye giderek endüstri mühendisliği bölümünü bitirdi ve her ikisi de aynı şirkette yaklaşık 2 yıldır proje mühendisi olarak görev yapıyor.

Anne-babalarının bile ayırt etmekte zorlandığı ikizlerin benzerlikleri sadece fiziki görüntüleriyle sınırlı değil, onlar aynı zamanda 23 yıldır benzer kıyafetleri giyiyor.

Aynı gömlek, pantolon ve ayakkabı giyen ve aynı kemer, saat ve yüzüğü takan Abdullah ve Asım kardeşler, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, insanların kendilerini gördüklerinde şaşkınlık geçirdiklerini ve ilk tepkilerinin "İkiz misiniz?" sorusu olduğunu anlattı.

Hep aynı şeyleri giydikleri için bazen çocukların ailelerine "Anne neden bunlar iki tane?" diye sorduğuna şahit olduklarını kaydeden Özdemir kardeşler, insanların kendilerini karıştırmalarına ve dikkatli bakışlara alıştıklarını belirtti.

"Hislerimiz de aynı"

İş yerinde veya sokakta tanıdıklarının kendileri sürekli karıştırdığını anlatan Asım Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Odada otururken karıştırma olmuyor ama dışarıda karşılayınca kimsin diye sorup ondan sonra konuya giriyorlar. Hislerimiz de aynı. Mesela bir konu hakkında bir şey söylecekken o söylüyor, ben de tam ben söyleyecektim diyorum. veya Facebook'ta bir şey paylaşacakken bir bakıyorum kardeşim paylaşmış bile. Annem ve babam bile karıştırıyor. Eve ikimiz beraber gidersek karıştırmıyorlar ama tek başına gidersek bazen karıştırıyorlar. Düşüncelerimiz, fikirlerimiz, giyim tarzımız, yatma kalkma, hobiler aynı. Aynı takımı tutuyoruz. Beşiktaşlıyız. Siyasi görüşümüz de aynı."

Sabahları hangi elbiseyi giyecekleri konusunda bazen anlaşmazlık yaşadıklarını dile getiren Özdemir, "Tek bir farkımız var o da yazı yazma stilimiz, o biraz daha değişik yazıyor." dedi.

"Aynı giyinmek bizim tercihimiz"

Doğdukları günden beri hep benzer şeyleri giydiklerini belirten Abdullah Özdemir ise "Küçüklükten gelen bir alışkanlık, hep böyle devam ediyor. Mağazaya gittiğimizde bazen anlaşmazlıklar çıkıyor. Aynı şeyleri bulmak için bazen alışveriş uzun sürüyor. Bazen kararsız oluyoruz ama sonunda aynı olan bir tanesini beğeniyoruz. Aynı giyinmek bizim tercihimiz alışkanlık olduğu için. İnsanlar da bizi öyle görmeye alışkın olduğu için aynı giyinmeyi tercih ediyoruz." diye konuştu.

İkiz olmalarını "Allah'ın bir lütfu" olarak nitelendiren Özdemir kardeşler, birbirlerinin hem kardeşi hem arkadaşı hem de danışmanı olduklarını ifade ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Özdemir Avusturya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title