Haberler

İkiz Beklerken Üçüz Geldi, İşsiz Baba Başbakan'dan İş İstedi

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'ne Bağlı Gücek Köyü'nde Yaşayan 31 Yaşındaki Dursun ve 22 Yaşındaki Didem Uçar Çifti, İkiz Bebek Beklerken, Üçüz Sürprizi Yaşadı.

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'ne bağlı Gücek Köyü'nde yaşayan 31 yaşındaki Dursun ve 22 yaşındaki Didem Uçar çifti, ikiz bebek beklerken, üçüz sürprizi yaşadı. Doğum sırasında saptanan 3'üncü bebek, doktorları bile şaşırttı. İlk çocuklarının 2 yıl önce dünyaya geldiğini belirten Dursun Uçar, "Başbakanımız, '3 çocuk yapın' diyordu. Biz sınırı aştık. Çocuklarımı büyütebilmek için iş istiyorum" dedi.

2008 Ocak ayında Dursun Uçar ile evlenen Didem Uçar, hamileliğinin 2 ve 5'inci aylarında kontrol için gittiği doktorda ikizlere hamile olduğunu öğrendi. Ultrason sonuçları ikiz bebek sahibi olacağını gösteren Didem Uçar, önceki gün sancıları artınca eşi ile birlikte Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Hemen doğumhaneye alınan Didem Uçar, normal doğum ile önce iki bebeğini dünyaya getirdi. Ancak doğum sırasındaki muayenede bir bebek daha saptandı. 3'üncü bebeği de sağlıklı bir şekilde doğuran Didem Uçar, servise alınırken, üçüzleri de küveze konuldu. bebeklere Medine, Fatmanur ve Mercan ismi verildi.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Suat Tosun, hekimlik hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını, muhtemelen bir çok hekimin başına da gelmeyen bir olay olduğunu söyleyerek, "İkiz gebelik düşüncesiyle doğum yaptırırken üçüncü bebeğin de içeride olduğunu farketmek heyecan verici. Hafızamızda kalacak güzel bir doğum anısı oldu bizim için. En büyük mutluluğumuz hem bebeklerin, hem de annenin sağlıklı olması" dedi. Dr. Burcu Payaslı ise, iki bebeği doğurttuktan sonra muayene sırasında üçüncü bebeği farkettiklerini söyledi. Dr. Payaslı, bebeklerin bir süre yoğun bakımda kontrol altında tutulacağını, ancak sağlıklarının çok iyi olduğunu söyledi.

Didem Uçar, üçüncü bebeğinin sürpriz olduğunu belirterek, mutlu olduğunu söyledi. Dursun Uçar ise, köyde birlikte oturdukları annesinin emekli maaşı ile geçindiklerini, kendisinin ise mevsimlik işlerde çalıştığını, 4 aydır da işsiz olduğunu söyledi. Uçar, "Başbakanımız '3 çocuk yapın' diyordu. Biz sınırı aştık, 4 oldu. Çocuklarımı büyütebilmek için iş istiyorum. Bu şartlar altında 4 çocuğu büyütmek çok zor. Çocuklarımız sağlıklı bir şekilde doğduğu için mutluyuz ama işsizliğin verdiği bir burukluk da var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title