Haberler

İkisu-şiran Yolu 27 Mart'ta İhale Ediliyor

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz’ün İkisu-Şiran yolu ile ilgili temasları sonrasında ihale tarihi belli oldu.

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz'ün İkisu- Şiran yolu ile ilgili temasları sonrasında ihale tarihi belli oldu.

Milletvekili Üstün ve İl Başkanı Gündüz'ün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan ziyaretleri neticesinde İkisu- Şiran yolunun geriye kalan ikmal işleri ile ilgili ihale talimatı verilmişti. Bugün itibariyle de ihale tarihi belli oldu.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Milletvekili Üstün, "18 yıldır bölgenin gündeminde olan ve bir türlü yapılamayan İkisu-Şiran yolunun 2011 yılı sonrasında özel takiplerimizle yüzde 80'ini çok şükür bitirdik. Bu konuda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız Hemşerimiz Binali Yıldırım Beye de ilimiz adına teşekkür ediyorum. İkisu - Şiran Yolunun kalan işlerinin ihalesi 27 Mart Cuma günü saat 10: 00 da yapılarak, yapım işlemleri tamamlanacaktır. Özellikle bölgedeki hemşerilerime ve Gümüşhane ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Milletvekili Üstün, Gümüşhane ilimizle ilgili götürdüğümüz her konuda bize gereken desteği sağlayan Başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan'a, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan'a, Gümüşhane Valimiz Yücel Yavuz'a, Karayolları Trabzon Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş'a, karayolları çalışanlarına, bu Konunun her aşamada takibini yapan AK Parti İl Başkanımız Hakkı Gündüz ve AK Parti teşkilatlarımıza, samimi bir şekilde il genelinde ve il dışında konuyla ilgili platformlar oluşturan, maksadı 'bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olan' sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Şiran Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

siranli:

Ihalesi nasilyani oranin ihale yokmu alemdar yapiyodu y''a yoksa baskasinami verilecek nisanda baslanacakmi insallah busene bitirirler gercekten bitirirseler emegi gecenlerden. Allah Razi olsun deriz du à ederz artik bitsin istiyoz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title