Haberler

İkisi de Aynı Adamları Sevdi

Özel hayatlarıyla sık sık gündem yaratan Deniz Akkaya ile Özge Ulusoy'un yolları yine kesişti! Meslekleri kadar sevgili seçiminde de ortak noktaları bulunan iki güzelin aşk hayatı adeta maça döndü! Her şey 2010 Temmuz'unda Özge Ulusoy'un televizyoncu Ferruh Taşdemir'le evlenmesiyle başladı. 1 gün süren bu evliliğin ardından Ulusoy'la ayrılan Taşdemir, 2010 Kasım'da Deniz Akkaya ile birlikte oldu.

İNTİKAMINI ÇELİK'LE ALDI

Akkaya ile Taşdemir aşkı, birkaç ay sonra bitti. Bunun ardından Deniz Akkaya, Aralık 2012'de Ozan Çelik'le görüntülendi. Bu sırada Özge Ulusoy ise Hacı Sabancı ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşıyordu. Akkaya ile Çelik'in aşkı da çok uzun sürmedi. Ulusoy ile Sabancı'nın beraberliği ise 2013 Şubat'ında sona erdi. Özge Ulusoy, 2013 Mart'ında Akkaya'nın eski sevgilisi Çelik'le yakalanarak Deniz Akkaya'dan intikamını aldı.

AKKAYA, SABANCI'YLA 2-1 ÖNE GEÇTİ!

İki güzelin "aşk maçı"nda yeni bir gelişme yaşandı. Özge Ulusoy'un eski aşkı Hacı Sabancı, birkaç gün önce Akkaya ile birlikte olmaya başladı. Daha önce Ferruh Taşdemir ve Ozan Çelik'le birlikte olarak ilginç bir tesadüfe imza atan güzellerin yolları Sabancı sayesinde 3. kez kesişmiş oldu. Hacı Sabancı ile birlikte olan Deniz Akkaya, aşk maçında 2-1 öne geçti. Akkaya'nın Sabancı'yla ilişkisinin ne kadar süreceği ise merak konusu oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ferruh Taşdemir Deniz Akkaya Hacı Sabancı Özge Ulusoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title