Haberler

"İkindi Namazı Kaç Rekat" Sorusuna Kediciklerden Kaçamak Cevap

Güncelleme:

Cüneyt Özdemir'in 5N1K programına katılan Adnan Oktar'ın kedicikleri "İkindi namazı kaç rekat?" sorusuna kaçamak cevaplar verdiler.

Cüneyt Özdemir'in 5N 1K programının bu haftaki konukları Adnan Oktar'ın "Kediciklerim" diye nitelendirdiği Didem Ürer, Aylin Kocaman, Ceylan Özbudak, Damla Pamir ve Ebru Altan'dı. Programda merak edilen soruları cevaplandıran kedicikler, Cüneyt Özdemir'in "Adnan Oktar'a aşık mısınız?" sorusuna da ilginç cevaplar verdiler. Programda bir izleyicinin sorduğu "İkindi namazı kaç rekat?" sorusuna da kediciklerden kaçamak cevaplar geldi.

"HİÇBİRİMİZDE ESTETİK YOK"

Cüneyt Özdemir'in "Siz birbirinize çok benziyorusunuz" sözlerine karşılık Didem Ürer de şunları söyledi:

"Bunu sağlayan konu ruh birliğimizdir. Herhangi bir estetik doktorumuz yok."

Öte yandan kedicikler, "Hiçbirimizde estetik yok" diyerek en çok merak edilen konuya da cevap vermiş oldular.

"NEDEN BAŞÖRTÜSÜ TAKMIYORSUNUZ?"

Cüneyt Özdemir'in "Neden başörtüsü takmıyorsunuz?" sorusuna ise Didem Ürer "Ben Kur'an'da başörtüsünün farz olduğunu görmüyorum. Aramızda başörtüsü takan da çarşaf giyen de var. Hepsi de çok iyi Müslümanlar." diyerek cevap verdi.

"HEP BERABER Mİ YAŞIYORSUNUZ?"

Cüneyt Özdemir'in "Hep beraber mi yaşıyorsunuz? Lüks evlerde fotoğraflarınız var" sorusuna Aylin Kocaman, "Beraber yaşamıyoruz ama sürekli beraber vakit geçiriyoruz. Dünyada şöyle bir algı var: 'Müslüman kadınlar pejmurde olsun, fakir olsunlar.' Biz bu algıyı yıkmak istiyoruz." diyerek yanıt verdi.

"HOCAMIZA AŞIK OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Yine Cüneyt Özdemir'in "Adnan Oktar'a aşık mısınız?" sorusuna yanıt veren Didem Ürer şunları dile getirdi:

"Orada sevginin çok samimi yaşandığı bir ortam var. Bizim hocamıza olan sevgimiz ekranlara ancak bu kadar yansıyabiliyor. Hem buradaki arkadaşlarım, hem sizin ekranda gördüğünüz arkadaşlarımız, hem de görmediğiniz yüzlerce insan o kadar coşkun sevgi duyuyor ki, dile getirebilmekte hangi kelimeyi seçeceğimizi şaşırıyoruz. Gözlerini yakından gören hangi bayan olursa olsun, kendisine aşık olmamak mümkün değil. Herkes de aşık oluyor zaten."

"İKİNDİ NAMAZI KAÇ REKAT" SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Bir izleyicinin "İkindi namazının kaç rekat olduğunu biliyor musunuz?" sorusuna cevap veren Didem Ürer, "Ben 18 yaşından beri namaz kılıyorum. Hocamızla tanıştığımızdan beri. Arkadaşımız çok merak ediyorsa internetten ikindi namazının kaç rekat olduğuna ulaşabilir." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cüneyt Özdemir Aylin Kocaman Adnan Oktar Ebru Altan Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (153)

Emrah deniz Mobil-IOS:

Kediciklerde Müslüman olduğunu söylüyor iş-it de Müslüman olduğunu söylüyor ... Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ??? Ben Adnan Oktar'ın Müslüman ziyniyetini savunurdum.. En azında modern kadın tipini görebiliyoruz ... Bütün Müslümanlar Adnan hoca gibi olsa .. Bu dinde ne katliyam yaşanır nede Müslümanlar geri kalırdı dünyada .. Tebrik ettim vallahi ne diyeyim ...))

13
155
yanıtYanıtla
halit hocam@m.m:

Emrah sen bir ilmihal al da dinini ogren once

yanıt4
yanıt0
??m@m.m:

Kedi ?? katliamı olur o zaman

yanıt0
yanıt0
cngzmlsmobilWeb@haberler.com:

Bu rezilliğe biri dur desin. Çıplak kadınlara program yaptırılıyor. Bu dinin yozlaştırılmasıdır.

29
3
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Adnanin pislik kedicikleri Allah islah etsin

26
3
yanıtYanıtla
fundamobilWeb@haberler.com:

Bu adnan hoca çok gizemli bir adam..ışıt nasıl kafa keserek Dinimizi n dünyada kötü bilinmesi için hizmet ediyorsa bu adamda islam a ve saf müslümanlara kötülük etmektedir..yaptiklari İslamofobi ye hizmettir..belkide bunların sponsorları islamafobicilerdir.

27
0
yanıtYanıtla
Beyhan ikicimobilWeb@haberler.com:

Her taraflarından estetik görünüyor açıkça..millet size inanacak. kadar aptal değil..Bu saçmalıklari millete yutturmaya çalıştığınız için siz aptalsiniz..Aklini one çıkaran insanların size prim vermesi mümkün değil..

27
0
yanıtYanıtla
Nuri Mobil-IOS:

Size kaldıysa İslam'ı anlatmak vah insanların haline kuran ve peygamberle hiç alakanız var mı şu halinizle Allah sizi Islah etsin ve sizin şerrinizden Müslümanlar'ı korusun

26
0
yanıtYanıtla
YavuzmobilWeb@haberler.com:

Hak bu ülkeye. Böyle Müslüman devlet başkanına böyle islamı temsil edenler haktır.

5
20
yanıtYanıtla
ReMobil-IOS:

İşid bunları işidmesin :))) kediçleri köpekçiklere ikram eder

24
0
yanıtYanıtla
halit hocam@m.m:

Emrah sen bir ilmihal al da dinini ogren once

4
0
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title