Haberler

    İkinci Hayat

    BAKIMEVİNİN sahibi Mühibe Serçe, eğlenceye katılan Muavin Konsolos Murat Başar, Din Hizmetleri Ataşe vekili Cevdet Akan, DİTİB Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Erhan Çınar, Hüma Derneği Başkanı Gülşah Çınar, İMGB Bölge Başkanı İsmail Satır, DİTİB Kuzey Bavyera Kadın Birliği İkinci Başkanı Emine Boztepe'yi ve diğer katılımcıları kapıda karşıladı.

    BAKIMEVİNİN sahibi Mühibe Serçe, eğlenceye katılan Muavin Konsolos Murat Başar, Din Hizmetleri Ataşe vekili Cevdet Akan, DİTİB Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Erhan Çınar, Hüma Derneği Başkanı Gülşah Çınar, İMGB Bölge Başkanı İsmail Satır, DİTİB Kuzey Bavyera Kadın Birliği İkinci Başkanı Emine Boztepe'yi ve diğer katılımcıları kapıda karşıladı. Serçe, Nürnberg ve çevresinde Türk ve Müslümanlara hizmet veren tek bakım evi olduklarını vurgulayarak, şimdiye kadar 300 hastaya baktıklarını dillendirdi. Serçe, her gün 14 hastanın bakım evinde bilgilendirildiğini ve gerekli hizmetlerin sunulduğunu söyledi.

    Hayat bakım evinin eğlencesinde hazır bulunan konuk protokol mensupları konuşmalarında Hayat Bakım Evinin önemli bir hizmet verdiğini belirterek, Mühibe Serçe'ye övgü yağdırdılar. Bir hasta ise kendisini hayata bağlayan Mühibe Serçenin hizmetlerini unutamayacağını söylemesi duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

    Yemekli bayram buluşmasında Milenyum 3 Orkestrası da sahneye çıktı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Erhan Çınar Boztepe Bavyera Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title