Haberler

    İkinci Golün Asisti Advocaat'tan!

    Taktik olarak maça çok iyi hazırlanan 68 yaşın deneyimi, hamleleriyle de skora katkıda bulundu.

    Taktik olarak maça çok iyi hazırlanan 68 yaşın deneyimi, hamleleriyle de skora katkıda bulundu. Maçın kritik ismi de Souza'ya taktik verirken, "Bu maçın en önemli ismi olacaksın. Öncelikle ilk yarıda takım savunmasına yardımcı olup G.Saray ataklarını kesmede başroldesin. Sneijder ve Bruma'nın rahat hareket etmesini engelle. Savunmayı dengeledikten sonra benden işaret bekle. Senin hücum gücüne de ihtiyacımız olacak " ifadelerini kullanan başarılı hoca, 2. yarıdaki hamlesiyle adeta penaltının asistini yaptı.



    Eren'in sakatlandığı pozisyonda sahaya Hasan Ali aracılığıyla kağıt yollayan hoca "Josef önde baskı yapsın" notunu düştü. Bu direktife harfiyen uyan Sambacı, Serdar'a basarak takımına penaltı kazandırdı.



    Alper ve Josef sakata geldi!



    Galatasaray'ı pozisyon bile vermeden dize getiren F.Bahçe, dev derbide iki önemli yıldızını sakatlığa kurban verdi. Maç sonunda ağrıları olan Josef de Souza ve Alper Potuk dünkü antrenmana katılmadı. Dinlendirilen ikilinin Zorya karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği sağlık heyetinin kontrollerinden sonra netleşecek.



    Kaynak: Vatan



    & ;

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title