Haberler

İkinci El Eşya Dükkanından Tereyağı, Sucuk ve Kaşar Peyniri Çıktı

Güncelleme:

Ankara'da zabıta, ruhsat dışı satış yapan dükkanda tereyağı, sucuk, kaşar peyniri ele geçirdi. Dükkan sahibi kilolarca kaşarla pide yapacağını savundu.

Ankara, Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine ruhsat dışı satış yapan bir dükkana baskın düzenledi. İkinci el eşya satma ruhsatı bulunan bir dükkana giren ekipler, tereyağı, sucuk, kaşar peyniri ile litrelerce mazot ele geçirdi.

İş yeri sahibi kendini dükkanda ele geçirilen kaşar, sucuk ve tereyağı için "Ben bunlarla pide yaptıracaktım" diye savundu.

ŞAŞTI KALDILAR

İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ve Karşıyaka Polis Merkezi ile birlikte verilen adrese baskın yapan Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlığa uğradı. Özevler Mahallesi'nde ikinci el eşya satma ruhsatı bulunan bir dükkanda, çok sayıda tereyağı, sucuk, kaşar peyniri ile litrelerce mazot ele geçirildi.

MAZOTA VE GIDA MADDELERİNE EL KONULDU

Yenimahalle Belediyesi'nden ikinci el eşya satmak için iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı alan M.K'nın Özevler Mahallesi 938'inci sokaktaki dükkanında kaçak mazot, kaşar, sucuk ve tereyağı sattığı ortaya çıktı. Ruhsata aykırı satış yapan işyeri sahibine gerekli işlemleri yapan zabıta ekipleri, 16 kangal sucuk, 35 paket kaşar, 8 paket tereyağı ve 180 litre mazota da el koydu.

"PİDE YAPTIRACAKTIM"

Yapılan baskın karşısında yakalan iş yeri sahibi, açıklamalarıyla bu kadarda olmaz dedirtti. Dükkanda ele geçirilen kaşar, sucuk ve tereyağı için "Ben bunlarla pide yaptıracaktım" diyen M.K, "Mazotu ne yapacaktınız?" sorusunu da "Ailecek yaz tatiline çıkacağız. Bu yüzden arabamız için mazot aldım" diyerek cevapladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Yenimahalle Belediyesi Karşıyaka Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Zaza Kürdü:

Adam belki de haklıdır ama neyse Türkiye polis devleti halk yiyeceğine polis yesin halkın önemi yok ot yer

18
4
yanıtYanıtla
tommas:

ne yapsın adam dılenmıyor sonucta oradan da zaten adamı tanıyanlar alısverıs yapardı. bı ruhsat almya gıdıyoz ucbınlıra para ıstıyonuz. pazar gunu acma parası tabela parası ıtfaıyeye para jandarmaya ımza ıcın rusvetmetrekare basına 35 lıra vs. vs. bu ne yaaaaa

19
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

1, 5 depo mazot , 3 aylık sucuk mangal yaparsa 1 aylık sucuk , ve tereyağı ne var adam doğruda söyleyebilir karışık pide seviyordur olmaz diye bir şey yok

18
0
yanıtYanıtla
hüseyin şefki topuz:

hırsızlardan 5 te 1 fiyatına alıp 5te3 fiyatına satıyordur bakkala çakala. .

14
0
yanıtYanıtla
zafer:

zabıta evine götürür idda eden varsa araştırsın adli emanet sayıları eksik veriliyo sebebi bi kısmı eve

10
3
yanıtYanıtla
Rahm Tak:

adana 1 ankara 2

13
0
yanıtYanıtla
tugiacar:

Satlın la ne olacak adam ekmek parası peşinde . Adamın mallarını aldınız şimdi kendileri paylaşacaklar kaşar sucukları

7
4
yanıtYanıtla
POLİSTEN KAÇMAZ.:

POLİS YUTAR MI YA BU NUMARAYI. . ? PİDE YAPACAKMIŞ GÜYA. . . ADAMIN BİRİ DUVARA '''' HIRSIZ BAŞBAKAN'''' DİYE YAZIYORMUŞ, POLİSE YAKALANMIŞ. . . ADAM KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN '''' BEN BELÇİKA BAŞBAKANINI KASTETMEK İSTEMİŞTİM'''' DEMİŞ KARAKOL DA AMİRE. . AMİR DE, ''''BANA BAK BANA, , BEN 30 YILLIK POLİSİM, SEN KİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN? BEN BİLİYORUM SENİN KİMİ KASTETTİĞİNİ'''' DEMİŞ. . . POLİS BİLMEZ Mİ CANIM? BİLİR ELBETTE NEYİN NE OLDUĞUNU. . .

1
9
yanıtYanıtla
0063:

bu olay, cem yılmazın reklam filmine dönmüş. cem yılmaz da bu cipslerin ticaretini yapmıyoruz, yiyoruz demişti :)

7
1
yanıtYanıtla
bruksel:

aklima ucan adamin kendini yere atip debelenmesi geldi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title