Haberler

İkinci Defa Evlenmek İsteyen Koca, İzin Vermeyen Karısını Ateşe Verdi

Güncelleme:

Pakistan'da, kocasının ikinci evliliğine karşı çıktığı için yakıldığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti.

20 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Tribune Express gazetesinde yer alan habere göre, Hayber Peştunhuva eyaletinin Tank ilçesinde bir kadın, kocasının ikinci evliliğine izin vermediği gerekçesiyle 20 gün önce üzerine benzin dökülerek yakıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, 20 gün sonra hayatını kaybetti.

17 YAŞINDA ZORLA EVLENDİRİLMİŞ

Polise konuşan kurbanın babası Muhammed Han, kızı ile kocasının arasının ikinci evlilik tartışması nedeniyle açıldığını belirterek, "Kızımın kocasının ikinci evlilik isteği, aile içerisinde sorunlara neden oldu. Bunun ardından da kocası, kızımı benzin dökerek yaktı." şeklinde konuştu. Kızının ölümünün ardından polise başvuran baba, olayın en ince ayrıntısına kadar soruşturulmasını, suçlu veya suçluların gereken cezayı almasını istedi.

Kimliği açıklanmayan kadının, kocasıyla 17 yaşındayken zorla evlendirildiği belirtildi.

"KENDİ KENDİNİ YAKTI" DEDİ

Eşini yaktığı ileri sürülen ve gözaltına alınan adam ise suçlamaları reddederek, eşinin kendi kendini yaktığı iddiasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Hayber Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title