Haberler

İkinci Pilot Sarhoş Olunca Uçuş İptal Edildi, 106 Yolcu Otellere Yerleştirildi

Güncelleme:

Stuttgart Havaalanı'ndan Portekiz'in başkenti Lizbon'a gidecek uçağın ikinci pilotunun sarhoş olmasından dolayı uçuş iptal edildi. 106 yolcu otellere yerleştirildi.

Almanya'da sivil havacılık tarihinde ender rastlanan bir olay yaşandı. Stuttgart havaalanından Portekiz'in başkenti Lizbon'a gidecek uçağın ikinci pilotunun sarhoş olmasından dolayı uçuş iptal edildi. 106 yolcu otellere yerleştirildi.

YOLCULAR OTELLERE YERLEŞTİRİLDİ

Stuttgart havaalanını konuyla ilgili yaptığı açıklamada, havaalanı çalışanının yardımcı pilotun alkollü olduğunu yürürken tökezlediğini fark etmesi üzerine polisi haberdar etti. Polisin ve savcılığını müdahalesiyle uçuşun iptal edildiği açıklandı. Yedek yardımcı pilot olmadığı için de uçağın uçuşuna müsaade edilmediği ve yolcuların otellere yerleştirildiği bildirildi.

KEFALET ÖDEYECEK

Yardımcı pilot ilk olarak geçici olarak gözaltına alındı, serbest bırakılması için 10 bin Euro'luk kefalet ödemesi gerekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Portekiz Almanya 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

I.M.:

ULAN TURK DÜŞMANI LAIKLIGIN ARDINA SIĞINMIŞ AHLAKSIZ BU KADARMI TÜRK VE MUSLUMAN DUSMANISIN.ISLAMDA TECAVÜZÜN CEZASI ÖLÜMDÜR IDAM ÇIKSIN DEDIKMI KICINIZI YIRTIYORSUNUZ.SEN TECAVUZ GORMEMISSINGIT AVRUPAYADA GOR.TABI ORADA TECAVUZ BIR INSANLIK SUCU OLMADIĞINDAN GUNDEME GELMIYOR.BIR SEREFSIZ KOPEGE BILMEM NIYE TECAVUZ ETTI DIYE SEN BU ULKEYI KARALAYAMAZSIN.O TECAVUZCULER ANCAN SENIN KADAR AHLAKSIZDIR.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

57 tane islam ülkesi var ve hapsinde tecavüz hirsizlik savas var neden acaba hic kendine sordunuzmu dini alet edenler neler yapiyorlar diye

2
0
yanıtYanıtla
Macit:

1980 lerde isim vermeyeceğim bir avrupa şehrinden istanbula yola çıktık havalandıktan bır müddet kokpite girmek için izin aldım havadan film çektim ama pilotların ellerinde viski bardağını gördüm şaşırdım

1
1
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN!TUZ DA KOKTU!İŞTE ALMAN IN İŞİ. YAKALANMASAYDI 500 YOLCU GÖKYÜZÜNDE PARAM PARÇA OLACAKTI. ADAM EYLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREMEDEN YAKALANDI. YAKALAYANI TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM. HADİ ALMANLARA BÖYÜK GEÇMİŞ OLSUN!

1
1
yanıtYanıtla
Zekayi arayan adama cevap:

TAP Air Portugal Havayollarina ait olan ucagin portekiz Co pilotun alkollü oldugu icin Stuttgartdan Lizbona gidecek olan ucusu iptal olunmus buyurun tercümesi

1
0
yanıtYanıtla
hakkı:

işine son verilsin bide 10 yıl hapis verilsin

0
0
yanıtYanıtla
akp,li:

pilot kesin chp’lidir.

0
0
yanıtYanıtla
İstanblue34:

Haber başlığı atmayı bi öğrenin be. Kaç oldu bu. Noktalama işaretlerinide mi okuyucu öğretsin. Sırf okunsun mantığı ile yanlış yalan şeyler yazmanın anlamı yok. Pilota gelince o pilotluk kavramını yanlış anlayan şahsiyet direk teşebbüsten ceza almalı.

0
0
yanıtYanıtla
Mantıkçı:

Medyaya yansıdıysa olay lisansı da gider, artık yerde çalışmaya alıştırsın kendini. Bir uçak dolusu insanın hayatı da umurunda değil. Her uçuş öncesi doktor kontrolü olmalı. Genelde içkili bindiklerinde oksijen soluyup ayılırlar kokpitte. Kurnazlıkta da zirve. Ama her pilotu aynı görmemek lazım aradan çıkar böyle çekirgeler e mutlaka son sıçrayışları da olur böyle. .

0
0
yanıtYanıtla
acigercekahiret:

polis niye ehliyetine el koymamis

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title