Haberler

İki Yüzlü Doğan Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor

Güncelleme:

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde doğan iki yüzlü bebeğin yaşaması için tüm hastane seferber oldu.

Hindistan'nın Maharaştra eyaletine bağlı Khatav kentinde nadir bir hastalıkla dünyaya gelen iki yüzlü dört gözlü bebeğin hayatta kalması için büyük uğraş veriliyor. Maharaştra eyaletindeki Khatav Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta Salı günü bir anne, iki yüzü ve dört gözü olan bir bebek dünyaya getirdi. Oldukça nadir bir hastalıkla dünyaya gelen bebek, hastanede tedaviye alındı. Bu tür doğumların çok nadir olduğu belirtilirken, bebeğin yaşama şansının ise yüz binde bir olduğu bildirildi. Hastane doktorlarından Suresh Sirsat, yaşama şansı çok düşük olsa da bebeğin hayata tutunabilmesi için hastanenin bütün imkanları seferber ettiklerini belirtti, bir pediatri uzmanı doktorunda konuyla ilgilendiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Maharaştra Bebek Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

gerçek:

nedense ALLAH bu tür ağır hastalıkları hep hindistana veriyor. beyinsizler halla ineğe tapmaya devam ediyor. ALLAH bu tür ağır hastalıklardan cümlemizi korusun.

63
6
yanıtYanıtla
refsdf@hotmail.com:

yaşam kalitesi yani yiyecek icecek calışma ortamı vs fakir halk senin dediğinle bir alakası yok ozaman tam tersini düşün neden hollanda danımarka belcika fransa italya amerika gibi ülkelerde refah sulh varya müslüman ülkelerde kelle kol bacak kesme kan gözyaşı vr ? : dgdgdfwwkghrtjko cevap veremezsin

yanıt0
yanıt0
ALLAHIN BİR UYARISI:

HER TÜRLÜ PİSLİK, REZİLLİK, CİNSEL SAPIKLIK BUNLARDA. ÇOCUK YAŞTAKİ KIZLARLA ZORLA İLİŞKİ BUNLARDA. İKİ ERKEK TEK KADINLA EVLİ, BİR ERKEK BEŞ KADINLA EVLİ, EŞLERİN ÇOCUKLARI BİRBİRİYLE EVLİ. ALLAH BUNLARA İBRET OLSUN DİYE UYARI VERİYOR AMA ANLAYAN KİM

47
4
yanıtYanıtla
MAZLUM:

BU NEEE LAAA diye yazan soytari, medeniyetsiz yorumcu :Tuuuh enin suratina, karakterine soytari ukala ! Hicmi ailenden terbiye almadin. Sakat sekilde dogan bir bebekle alay edecek kadar eref yoksunuymussun utanmaz insan. ALLAH''tan kork.

43
0
yanıtYanıtla
BU NEEE LAAAAAAAANNN:

lan bu yaşasa ne olacak. . . . ALLAHIM

2
40
yanıtYanıtla
Fevzi Çelik:

Değerli yorumcular, kim ne hata yapmışsa yapmış. Bir bebeğin bu vaziyette dünyaya gelmesinden sonra yapılacak tek iş onu yaşatıp mümkünse tedavi yoluna gitmektir. Bu tür vakalara gelişmiş ülkelerde de raslanılmaktadır. Rabbimiz bütün insanlığa Sağlıklı nesiller versin.

41
0
yanıtYanıtla
SERHAT:

dubaide tam hintlilerin arasinda yasiyorum, fark ettiyseniz bi tanede anormal dogum eli dev gibi olan bir cocuk vardi, benim gorusum su hindistan hakkinda gercekten igrenc yemekleri hijyenik desen - lerde adam elini burnuna koyup yemek servisi yaptigini gordum, 2 3 gun temizlenmemis tavalarda yemek pisirdiklerini gordum, bence bunun nedeni burdan kaynakli

29
8
yanıtYanıtla
deniz yılmazdenizmfdq@hotmail.com:

senin yaşadığın galaksinin adın ne acaba?

yanıt0
yanıt0
seyit yildiz:

hindista banledes calisma sartlari sitandardin cok ve cok altinda insanlar tabak hanelerder ayaklarin da ayakabi olmadan calisiyorlar bunun gibi anlatilcak sok sey var bu ozurlu bebegin kimyasal mattlerden olan seyler aynen ukranya da cernovll faciyasinda halen yuzleri ozurlu dogan couklar var kubada ozel bir merkez de tedavi goruyorlar

14
0
yanıtYanıtla
zehra:

allah korusun her kesi

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title