Haberler

Hasta Kocasına Bakan Eşin Kocasından Beklediği, Tek Bir Kelime

Güncelleme:

Rize'de felç geçiren ve 2 yıldır bir tek kelime edemeyen eşine ve dört çocuğuna bakan Elvan Furtuna, eşinin sağlığına kavuşması için mücadele veriyor.

Rize'de 2 yıldır dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan genç kadın, kocasının yeniden sağlığına kavuşacağı umudu ile yaşıyor.

Rize'de yaşanan dramda dört çocuk babası Asım Furtuna (40) iki yıl önce yüksek tansiyon rahatsızlığı sonucu evinden ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi yapıldığı sırada şuuru yerinde olan Furtuna bir gün sonra tamamen hareket kabiliyetini kaybetti. Felç geçirdiği açıklanan Furtuna Rize'de iki ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. Furtuna, 2 yıldır evinde tek bir kelime etmeden, en ufak bir hareket etmeden hayata tutunuyor. Furtuna sadece kaşları ile eşinin sözlerine tepki verebiliyor.

AİLESİNİN BASKISINA RAĞMEN EŞİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İki yıldır yatağa bağlı yaşam mücadelesi veren kocası Asım Fırtına'nın tüm bakımı ile ilgilenen 33 yaşındaki eşi Elvan Furtuna, eşinin yeniden sağlığına kavuşacağı umudu ile yaşıyor. Furtuna, dört çocuğuna ve hasta eşine eşinin malulen emekli olarak elde ettiği maaş ile bakıyor. Aynı zamanda kira ödeyen genç kadın dört çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor. Furtuna, kendi ailesinin baskılarına rağmen hasta eşini yalnız bırakmayarak, tüm zorluklara rağmen tedavisi için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

AİLELER, DESTEK OLMUYOR

Furtuna yaptığı açıklamada, "Kocam fırında çalışıyordu. İki yıl önce yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırdık. Hastanede durumu iyiydi. Ne olduysa bu hale geldi. İki yıldır tek bir kelime etmedi. Hareket edemiyor. Midesine bağlanan kordonlar ile mama ile besleniyor. Sadece beni anlıyor. Beni anladığını kaş hareketlerinden anlıyorum. Benim ailem de onun ailesi de bizi yalnız bıraktı. Bir başımıza kaldık. Rize dışında tedavi ettirecek gücüm yok. İyi bir hastanede tedavi olması durumunda yenide sağlığına kavuşacağına inanıyorum" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rize Devlet Hastanesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (83)

baran kayamobilWeb@haberler.com:

Allah senden razi olsun sen eli ve ayagi Opulecek bir anne bir essin allah tan umudunu kesme insallah Rabbim sesini duyar ve esin bian önce sagligini kavuşur Yarabbi sen şifa nasip et sen rahmetini esirgeme muhakkak ki koruyan gören duyan sensin sen bagisla

62
0
yanıtYanıtla
,,,,,,:

çok güzel dediniz ALLAH bütün hastalarımıza şifa versin

yanıt5
yanıt0
esra:

bayanin yaptigi ayakta alkislanir, fakat normal olan da bu degilmi ya?peki bir kadin ayni durumda olsai ayni fedakarligi erkekler yaparmiydi?

51
2
yanıtYanıtla
imtihan:

yaradan derdini vermişse dermanını da verir sabır et bacım imtihan dünyası derler ya senin imtihanın bu inşallah mükafatını hz aişe validemize komşu olarak alırsın ve inşallah imkanları iyi olan hayır sever bir kardeşimiz eşinin tedavisinde allah rızası için yardım eder benim sadece duaya gücüm var duam seninle .

48
0
yanıtYanıtla
HAYRETTİN:

MUHAKAK Kİ YÜCE RABBIM MÜKAFATINI VERİR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN EŞİNE YÜCE RABBİM DEN ŞİFALAR DİLİYORUM.

47
0
yanıtYanıtla
hikmet:

ALLAH cümle ümmeti muhammede böyle eşler nasib etsin böyle dertlerlede imtihan etmesin etsede sabrını derten çok büyük versin kardeşimizede şifalar versin bacımızada bol sevaplar sabırlar versin amin

47
0
yanıtYanıtla
Vugar Rzam@m.m:

Amin Amin Amin Allah shifa versin Bu kadina Allah guc versin eshine saglikHelal olsun

yanıt15
yanıt0
KAHRAMAN 63:

işte kadın dediğin budur. . . allah razı olsun

45
0
yanıtYanıtla
özlem eroğlu:

iyi günde kötü günde dedikleri işte bu, allah şifasını da sabrını da verecektir inşallah

45
0
yanıtYanıtla
tuba:

allahım şifasını versin allah hiç kimseye göstermesin

42
0
yanıtYanıtla
,,,,,,:

çok güzel dediniz ALLAH bütün hastalarımıza şifa versin

5
0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title