Haberler

"İki Usta İsim Yıllar Sonra Okuma Provasında Buluştu!"

Güncelleme:

Ünlü Komedyen Yavuz Seçkin'in yapımcılığını üstlendiği 'Yıldızlarda Kayar Das Borak' filminin yıldızları, okuma provasında bir araya geldi.

6 Haziran'da çekimlerinin başlayacağı duyurulan Yıldızlarda Kayar Das Borak filminin oyuncuları geçtiğimiz gün, Akademi 35 Buçuk'da düzenlenen okuma provasında bir araya geldi. Okuma provasına; Yavuz Seçkin, Altan Gördüm, Altan Erkekli, Ali Rıza Tanyeli, Serenay Aktaş, Larissa Gacemer, Veysel Diker ve filmin genç yıldız adayı Görkem Demir'de katıldı.

'OKURKEN KAHKAHAMIZ EKSİK OLMADI!'

Büyük bir keyifle gerçekleştirilen okuma provasında, kahkahalar eksik olmadı.

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, okuma provasına ilişkin; "Bugün işleri sebebi ile aramızda olamayan birçok yıldızımız var. Okurken kahkahamız hiç eksik olmadı. Aynı enerjinin, sete de yansımasını temenni ediyorum. Özellikle sosyal medyadan filmimize destek olan herkese canı gönülden teşekkür ederiz. Sağ olsunlar, var olsunlar. 6 Haziran'da motor diyoruz." açıklamasında bulundu.

Ünlü isimler okuma provasından sonra birbirlerini alkışlayarak, tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altan Erkekli Altan Gördüm Yavuz Seçkin Tanyeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title