Haberler

İki Şirkete Kayyum Atandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Konya'da iki şirkete kayyum atandı Görevlilerin binaya gelişi Güvenlik görevlisiyle diyalog İçeri giriş Konya'da iki şirkete kayyum atandı FETÖ/PDY ile irtibatlı oldukları belirtilen bazı okul, dershane ve yurtların bağlı olduğu 2 şirkete kayyum ataması yapıldı Konya'da "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı iddia edilen 2 şirkete kayyum atandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Konya'da iki şirkete kayyum atandı

Görevlilerin binaya gelişi

Güvenlik görevlisiyle diyalog

İçeri giriş Konya'da iki şirkete kayyum atandı

FETÖ/PDY ile irtibatlı oldukları belirtilen bazı okul, dershane ve yurtların bağlı olduğu 2 şirkete kayyum ataması yapıldı

Konya'da "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı iddia edilen 2 şirkete kayyum atandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY bağlantılı bazı okul, dershane ve yurtların bağlı olduğu iki şirket hakkında soruşturma başlattı. Savcılık, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunun incelemesini tamamlaması üzerine örgüte finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle şirketlere kayyum atanması için mahkemeye başvurdu. Konya 3. Sulh Ceza Hakimliği, şirketlere kayyum atanmasına karar verdi.

Kayyumlar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri eşliğinde şirketlerin bulunduğu binalara gelerek, mahkeme kararını gösterip çalışmalarına başladı.

Kaynak: AA / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title