Haberler

İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobille karşıdan gelen başka bir otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobille karşıdan gelen başka bir otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Bugün saat 01.00 sıralarında, Dalyan Mahallesi'nde İztuzu Sahili yönüne giden Yılmaz Taviloğulları'nın (25) kullandığı 48 RV 127 plakalı otomobil, iddiaya göre şerit ihlali yapıp, karşıdan gelen Aydın Saylan (29) yönetimindeki 48 RP 101 plakalı otomobille çarptıştı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Aydın Saylan ile yanındaki yeğenleri Teyfik Ziyan (17), Mert Ziyan (13) ve diğer araç sürücüsü Yılmaz Taviloğulları yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Saylan ile yeğeni Teyfik Ziyan Ortaca Devlet Hastanesi, diğer iki yaralı ise Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Tevfik Ziyan, ilk müdahalenini ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Aydın Saylan, doktoların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alarak hastaneye gelen Saylan'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya neden olduğu belirtilen otomobilin sürücüsü Taviloğulları'nın 270 promil alkollü olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

recep:

siz şimdi bu yakınınızı alkol yok diye savunuyosunuz ya adalet yerini bulmazsa bile inşallah sizde aynı acının beterini yaşarsınız inş sizin çocuğuda ayyaşın biri çarpar alkol yoktu diye savunurlar onlarda..Allah büyüktür...

11
9
yanıtYanıtla
Esra Kılıçestavilo@hotmail.com:

Ölümün acısını yaşayıp başka bir insan için ölümü diliyorsunuz.. Ne denir bilemedim...

yanıt0
yanıt0
menekşe:

yalan yada gerçek haber bir cana mal oldu nedeni hız yada alkol umarım kanunlar bu defa işe yararda inş müebbet hapis yer aklı başına gelir belki...

9
3
yanıtYanıtla
RECEP:

Tabi sizin çocuk yaşıyor esra hanım olan bize oldu konuşmak kolay böyle savunmakta kolay akrabanızı alkolsüzdü diye... insan buraya yorum yazmaya bile utanır bir Aydınımızı gömmedi toprağa hepimizi gömdü akrabanız hala savunuyorsunuz buralara yazı yazabiliyorsunuz insanların acısını düşünmeden asıl ben ne denir bilemedim şimdi...

7
5
yanıtYanıtla
HASAN ŞAHİN:

YILMAZ HİÇ BİRŞEY HATIRLAMIYOR ARABAYLAMI MOTORLAMI KAZA YAPTIĞINDAN BİLE HABERİ YOK.EN AZINDAN BİZİMKİLERİ HATIRLIYOR.BEN AİLENİN TUTUMUNA KIZIYORUM NE OLURSA OLSUN YILMAZ Bİ CAN ALDI.BUNU YILMAZ HENÜZ BİLMİYOR.AMA BİZ TEVFİĞE SÖYLEDİK ÇÜNKÜ HER UYUYUP UYANDIĞINDA AYDIN ABİM DİYORDU.BENCE SİZİNDE SÖYLEMENİZ GEREKMİYORMU.YILMAZ ZATEN TESPİT TUTANAĞINA GÖRE 8 DE 8 SUÇLU ALKOL OLSUN OLMASIN. CEZASI NEYSE ÇEKMESİ GEREKİYOR BU BENİM EVLADIMDA OLSA AYNI OLMALI.

7
2
yanıtYanıtla
Esra Kılıçestavilo@yahoo.com:

Haklısınız Hasan Bey. Elbette cezası ne ise çekecek. söyleme kısmına gelince, doktor söylemeyin, bi şok daha yaşamasın dedi, o yüzden söyleyemiyoruz. Beynindeki damarlarda problem varmış çünkü. bilginize.

yanıt0
yanıt0
Esra Kılıç:

Allah'a da adalete de itirazım yok. Elbette cezası var. Ama unutmayın, o da can çekişti..3 gün sonra açtı gözlerini. Halen aklı yerinde değil.arkadaşını kazada kaybettiğini bile bilmiyor henüz..Ben de anneyim, benim de evladım var..tırnakları acısa canım yanar.Allah hepimize sabır,dayanma gücü versin.

2
6
yanıtYanıtla
HASAN ŞAHİN:

HIZDA YOKTUR ŞİMDİ BU YILMAZDA ÖYLEMİ ESRA HANIM BENDE İBRENİN 120 DE TAKILI KALDIĞINI GÖRDÜM.ALKOL YOK HIZ YOK ŞERİT İHLALİDE YOK HERKESİN VİCDANI VAR.BU TARAFIN BİDE ÖBÜR TARAFI VAR.KİMSE GÖRMEMİŞ,HATIRLAMIYORLAR,ALLAHTAMI GÖRMEDİ.

6
1
yanıtYanıtla
Esra Kılıç:

Hasan Bey, ben sadece alkolle ilgili kesin kanıt yok yazdım. gerisini siz yazdınız. ikisi de benim kardeşim. Aydın'ı nekadar sevdiğimizi siz bilemezsiniz. Evimize, aileden biri gibi girer çıkardı. şimdi biri mezarda biri hastanede yatıyor.benim tepkim, sizin gibi,bizim gibi yüreği yanan insanların içini daha fazla yaktığı için, çıkan habere idi. yanlış anlaşılmışım. özür dilerim.

3
4
yanıtYanıtla
DUYGU:

Alkol var ya da yok bir can gitti o giden canın aileleride evlatlarıyla birlikte girdi o toprağa yaşarken öldü onlarda o yüzden herkes cezasını ADALETLİ bir şekilde çekmeli rica ediyorum sizde adeletin gerektiği şekilde davranın.Bu dünyanın yukarısı varsa aşağısıda var unutmayın..

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title