Haberler

İki Kat Gülmeye Hazır Mısınız? Yapışık Kardeşler'in Fragmanı Çıktı!

Güncelleme:

Sinema sitelerindeki en çok beklenen filmler kategorisinde en üst sıralarda olan yılın komedi filmi Yapışık Kardeşler'in fragmanı da merakla bekleniyordu.

Ekranların sevilen yüzü İlker Ayrık'ın yönetmenliğini yaptığı, Hakan Bulut ve Ivana Sert ile başrolünü paylaştığı 2015'in en çok beklenen komedi filmi Yapışık Kardeşler'in fragmanı tam bir kahkaha tufanıyla geldi. Her sahnesinde ayrı bir mizah, her sahnesinde ayrı bir sıcaklık barındıran fragman yoğun ilgi görüyor.

Üstelik fragman bir de sürprizle geldi!!!

HALİL SEZAİ İMAM OLDU!!!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai filmde bir imamı canlandırıyor. İlk kez bir komedi filminde oynayan Halil Sezai bu filmde ne kadar iyi bir komedi oyuncusu olduğunu göstereceğe benziyor.

Halil Sezai'nin minarede okuduğu ezanla başlayan fragman, ilk saniyeden son saniyeye kadar kahkahayla dopdolu. Türkiye'nin önde gelen oyuncularını bir araya getiren Yapışık Kardeşler'in fragmanı 30 Ocak'ta filmin gişe rekorları kıracağının sinyallerini veriyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA 'YAPIŞIK KARDEŞLER' 30 OCAK'TA SİNEMALARDA!

Yapımcılığını Pervasız Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık'ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmde; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık'ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Bulut İlker Ayrık Ivana Sert Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title