Haberler

İki Genç, İzmir'de Namaz Deneyi Yaptı

Güncelleme:

İzmir'deki bazı bölgelerde cami sıkıntısı olduğuna dikkat çekmek isteyen iki genç ilginç bir deneye imza attı.

İki günde izlenme rekorları kıran sosyal deneyde, gençlerden birisi parkta ceketini yere seriyor ve namaz kılmaya çalışıyor. Bu esnada diğer genç ise namaz kılan gence engel olup, "Gösteriş için insanları rahatsız ediyorsun" diyerek çevredekilerden de destek almaya çalışıyor. Vatandaşların tepkisi ise çok net: Namaz kılmaya engel olmaya çalışan genç, parktaki iki kişi tarafından çok sert bir şekilde uyarılıyor.

HIRKAYA TEKME ATTI

İslami konularda önemli sosyal araştırmalar yapan İzmir merkezli Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği'nin hazırladığı deneyin ikinci aşamasındaki tepkiler ise anlamlı ve sert. Namaz karşıtı genç seccade olarak serilen hırkaya tekme atıyor.

"KAFANI PATLATIRDIM"

İzleyen İzmirli gençler hemen devreye giriyor: "Senin o hareketin direk yaradana. Ben namaz kılarken yapsaydın kafanı patlatırdım."

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

İzmir Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (123)

serdar sıkarMobil-IOS:

camilere harcanan paralar müsrifliktir. cami gereksiz bir yapıdır. hocalara ödenen paralar haramdır. mescit kurulur namaz kılınır ama camii kesinlikle müsrifliktir

10
51
yanıtYanıtla
utkuMobil-ANDROID:

cami cok gereksiz sadece gurultu kirliligi nerdeyse turkiyede 3 kisiye bir cami dusuyor neyinize yetmiyor anlamadimki...

9
42
yanıtYanıtla
Binali MRDMobil-IOS:

Izmirde camiden kilise cokmus? Gavur izmir dedigimizde neden aliniyorlar peki? :)

16
25
yanıtYanıtla
gavur izmir tescillendimobilWeb@haberler.com:

izmirde din istismar edilmez edilemez cunku izmirde din yasanmiyor.

22
14
yanıtYanıtla
KonyalıMobil-IOS:

Namaz işte yat kalk nerde kılarsan kıl cami neymiş

4
30
yanıtYanıtla
GatihmobilWeb@haberler.com:

Birde erzurum konya gibi muhafazakar illerde ilçelerde bira için görün başınıza meler gelir.arkadaşımın 5yaşındaki kızı konyada dondurma yerken ramazandaadamın birinin sözlü saldırısına uğradı.önce kıza sonra babasına bağırmışlar

25
5
yanıtYanıtla
işin özümobilWeb@haberler.com:

Namaz kılmak kimseyi rahatsız etmez. Namazın bir bedeni bir de manevi boyutu vardır. Bizler maalesef bedeni boyutuyla ilgileniyoruz. Namaz bir cevherdir. Namaz kılan kişide bir çok değişim olmasi lazım.

30
0
yanıtYanıtla
FiremanMobil-IOS:

İzmir de de müslüman varmış ya la????

5
24
yanıtYanıtla
SeaMobil-IOS:

Ya bırakın kardeşim. Uğraşmayın izmir ile. Herkes kendi yaşadığı şehire baksın. Izmir çok farklı bir şehirdir. Bunu ancak izmirli anlar. Ordan burdan gelipde izmire yerleşenler anlamaz!!! Herkes bir gün izmir gibi izmir halkı gibi düşünecek ama çok geç olacak.. Hastalanınca profesör ararsınız ama degılmı. Camıye gıtmezsınız!!! O Yüzden bırakın böyle boş seylerı. Avrupa bizden 100 kat ileride Türkiye olarak. Neden ilerleyemiyoruz işte bu beyınsız direkler olduğu sürece ilerleyemiyoruz

21
7
yanıtYanıtla
Diyar21Mobil-IOS:

Kıyamet inş ilkönce gâvur izmirden kopar:) :)

6
22
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title