Haberler

İki Direk Bi Şamata, Selendi'de Sahne Aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini Manisa’nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR'la tiyatro oyunları sergiliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini Manisa'nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR'la tiyatro oyunları sergiliyor. Selendi ilçesinde sahne alan İki Direk Bi Şamata ekibi, Selendililere keyifli bir akşam yaşattı.

Ramazan etkinliklerini Manisa'nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR'la etkinlikleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin son durağı Selendi ilçesi oldu. Üç Eylül Ortaokulu bahçesinde açık havada düzenlenen İki Direk Bi Şamata adlı tiyatroya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyüşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü Mustafa Başyiğit, belediye meclisi üyeleri ve ilçe halkı katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda vatandaşlara Ramazan şerbeti ve macun ikram edildi. Tolga Güleryüz'ün yönettiği Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Suhedan Zehiroğlu, Ayşegül Aktaş, Abdullah Uysal ve Suat İnal'ın oyuncu olarak yer aldığı İki Direk Bi Şamata adlı oyun, ilçe halkı tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Okul bahçesini dolduran yüzlerce vatandaş, sanatçıların performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Oyunun sonunda konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il merkezi ve 17 ilçemizde Ramazan etkinliklerini yaymak istiyoruz. Bu günde sizlerle beraber buradayız. İnşallah bu tür etkinlikleri her yıl düzenli olarak gerçekleştiririz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title