Haberler

İki Cinayet, 11 Sayfalık Mektup

Eski eşini öldürmek için İzmir’den Bodrum’a gelen Oktay K. isimli şüphelinin jandarmada alınan ifadesinde, İzmir Kemalpaşa Akalan köyünde iki kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı.

Eski eşini öldürmek için İzmir'den Bodrum'a gelen Oktay K. isimli şüphelinin jandarmada alınan ifadesinde, İzmir Kemalpaşa Akalan köyünde iki kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı. Oktay K., cinayetin ardından 11 sayfalık bir mektup yazdığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Oktay K. (29), 18 Mayıs günü öğle saatlerinde iki arkadaşı Mehmet Cengiz ve Paşa Tekin ile Kemalpaşa ilçesinde buluştu. 3 kişi birlikte alkol ve uyuşturucu hap alarak sohbet etmeye başladı. Oktay K., Mehmet Cengiz ve Paşa Tekin'in eski eşinin telefonunu öğrendikleri ve aradıkları duyumu üzerine plan yaparak, iki arkadaşıyla İzmir Kemalpaşa ilçesi Akalan köyü Ambarlıkavak mevkiindeki babasına ait araziye gitti. Oktay K., burada iki arkadaşını pompalı tüfekle öldürdükten sonra Bodrum Güvercinlik'te yaşayan eski eşini öldürmek için ticari bir taksi ile gece saat 23.00 sıralarında Bodrum'a geldi.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR EDECEKTİ

Eski eşi Pınar K.'nın yaşadığı Bodrum Güvercinlik Mahallesi'ne gelen Oktay K., eve pompalı tüfekle ateş etti. Mahalle sakinlerinin Jandarmaya bilgi vermesinin ardından olay yerine gelen Jandarma, Oktay K.'yı yolda yürürken gözaltına aldı. Alkollü olduğu öğrenilen şüphelinin üzerinde yapılan aramada pompalı tüfeğe ait fişekler ele geçirildi. Jandarmada alınan ifadesinde eski eşini öldürdükten sonra intihar etmek istediğini belirten şüpheli, silahı eski kayınpederinin evinin balkonunda bıraktığını, intihar etmek istediğini ve başaramadığını ileri sürdü. Evin balkonunda yapılan aramada ruhsatsız olduğu öğrenilen pompalı tüfek ele geçirildi.

İZMİR'DEKİ CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

Güvercinlik Jandarma Karakolunda ifadesi alınan Oktay K., ifadesinde İzmir Kemalpaşa ilçesinde iki kişiyi vurduğunu itiraf etti. Kemalpaşa Jandarması ile yapılan görüşme sonrası jandarmaya bir ihbarın gelmediği, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise aileleri tarafından kayıp ihbarının yapıldığı ortaya çıktı. Şüpheli Oktay K. Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilmek üzere Bodrum'dan İzmir'e gönderildi. Şüpheli Oktay K. yaşanan bütün olayları cinayet sonrası 11 sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya sayfasında paylaştığını açıkladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa Bodrum Akalan İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title