Haberler

İki Bin Metre Yükseklikte Evlenme Teklifi

Güncelleme:

Samsun'un Ladik ilçesinde 2 bin metre yükseklikteki Akdağ Kayak Merkezinde tatil yapan genç, burada astırdığı afişle kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı.

Samsun'un Ladik ilçesinde 2 bin metre yükseklikteki Akdağ Kayak Merkezi'ne tatile gelen Ufuk Tepesoy, burada hazırladığı afişle kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Akdağ Kayak Merkezine tatile gelen Ufuk Tepesoy (24), kız arkadaşı İnci Tokgöz'e (23) evlilik teklifi yapmak için 10 arkadaşının da yardımıyla dağın yamacına, kız arkadaşıyla fotoğraflarının bulunduğu ve üzerinde "Benimle bir ömür geçirir misin?" yazılı afişleri astı.

Kız arkadaşı Tokgöz'ü kayak yapmak için jet-skiye bindiren Tepesoy,  hazırladığı afişin önüne getirerek evlilik teklifi yaptı.  "Evet" cevabı alan Tepesoy, daha sonra kız arkadaşı Tokgöz'e yüzük taktı.

Evlilik teklifi karşısında şaşıran İnci Tokgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ufuk'la 2 yıldır arkadaşlığımız sürüyordu. Evlilik teklifi yapmasını bekliyordum ama böyle sürpriz yapacağını hiç düşünmemiştim. Çok şaşırdım, tüm arkadaşlarımız da ona yardımcı olmuş ve hayatımın unutulmaz bir anını bana yaşattılar" dedi.

Kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapan Ufuk Tepesoy da arkadaşlarıyla bir haftadır bugüne hazırlandıklarını anlatarak, "Kız arkadaşım sürprizi anlayacak diye çok korktum ama anlamadan evlilik teklifini yapmayı başardım" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Akdağ Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title