Haberler

Iki Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Edirne'nin İpsala ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Edirne'nin İpsala ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kaza, İpsala ilçesinde Dörtyol olarak bilinen bölgede saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde bulunan K 4880 BA Bulgaristan plakalı bir araç kavşakta bulunan 22 FU 212 plakalı araca çarparak refüje çıktı. Çarpmanın etkisiyle, 22 FU 212 plakalı araçta bulunan Ahmet B. (61) isimli şahıs hayatını kaybetti.

Kaza sonrası, sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Bulgaristan uyruklu Nebibe H.M. (24), Murat H.M. (29) ve Hasan M.B. (41) ile diğer araçta bulunan Nezir B. (58) ve Mümin Ö. (54) isimli şahıslar yaralı olarak Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve yaralılardan ikisinin ağır olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet B.'nin cesedi ise otopsi için İpsala Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

(Turgay Balcı/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Dörtyol İpsala Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title