Haberler

İki Ailenin Kavgasında Parkta Oynayan 3 Çocuk Yaralandı

Güncelleme:

Gaziantep'te, husumetli iki aile fertlerinin tartışması sırasında ateşledikleri av tüfeğinden çıkan saçmalar, parkta oynayan 2'si kardeş 3 çocuğu yaraladı.

Gaziantep'in Akdere Mahallesi'ndeki Akdere Parkı önünde karşılaşan ve birbirine komşu olan Ataş ve Ateş ailesinin fertleri arasında bir gün önce çocuklarının kavga etmesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma iki aile fertlerinin yakınlarının katılımıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki taraftan da kimin kullandığı belli olmayan tüfeklerle ateş açıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mahallede tedirginliğe yol açan kavga sırasında ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar parkta oyun oynayan birbiriyle kardeş Davut ve Hatice Duran ile Muhammet Şahin'e isabet etti. El ve kollarına gelen saçmalar ile hafif yaralanan 3 çocuk, ihbar üzerine gelen ambulansla tedavi için Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri ise 3 çocuğun yaralanmasına yol açan kavgaya karıştıkları ve ateş ettikleri ileri sürülen Mehmet Ataş ve Samet Ateş'i gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ataş Gaziantep Akdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title