Haberler

İki Aile Arasındaki Silahlı Kavga

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Baba İbrahim İlhan'ın görüntüleri - Cenaze aracının görüntüleri,- Cezaevinden gelen aracın görüntüleri - Geniş güvenlik önlemleri - Hastane morgunda mahkuma annesinin ve kardeşinin cenazelerinin gösterilmesi - Detaylar - Tavşanlı Cezaevi'nde tutuklu olan Ali Osman İlhan'ın, vefat eden kardeşi Kürşat ve annesi Esengül İlhan'ın cenazelerini görmesine izin verildi Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve biri kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayıyla ilgili Tavşanlı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ali Osman İlhan'ın, vefat eden kardeşi Kürşat ve annesi Esengül İlhan'ın cenazelerinini görmesine savcılık tarafından izin verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Baba İbrahim İlhan'ın görüntüleri - Cenaze aracının görüntüleri,- Cezaevinden gelen aracın görüntüleri - Geniş güvenlik önlemleri - Hastane morgunda mahkuma annesinin ve kardeşinin cenazelerinin gösterilmesi - Detaylar - Tavşanlı Cezaevi'nde tutuklu olan Ali Osman İlhan'ın, vefat eden kardeşi Kürşat ve annesi Esengül İlhan'ın cenazelerini görmesine izin verildi Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve biri kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayıyla ilgili Tavşanlı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ali Osman İlhan'ın, vefat eden kardeşi Kürşat ve annesi Esengül İlhan'ın cenazelerinini görmesine savcılık tarafından izin verildi. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, olayda yaşamını yitiren Kürşat ve annesi Esengül İlhan, baba İbrahim İlhan'ın cezaevindeki oğlunun cenazeleri görmesini istemesi üzerine toprağa verilemedi. İbrahim İlhan, Emet'te Cumhuriyet Savcılığına başvurarak olaya karıştığı iddiasıyla dün tutuklanarak cezaevine gönderilen diğer oğlu Ali Osman İlhan'ın kardeşi Kürşat İlhan ve annesi Esengün İlhan'ın cenaze törenine katılabilmesi için izin talebinde bulundu.Savcılık ise güvenlik gerekçesiyle başvuruyu kabul etmedi. İlhan, izin verilmediği takdirde cenazelerin defnetmeyeceklerini bildirdi. Ardından cenaze aracıyla birlikte oğlunun tutuklu bulunduğu cezazaevinin olduğu Tavşanlı ilçesine gitti.Cenaze aracı ile Tavşanlı Adliyesine gelen İlhan, cezaevi savcısından tutuklu bulunan oğlunun son kez kardeşi ve annesinin cenazesini görmesini istedi. Bunun üzerine uzun uğraşlar sonucunda talep kabul edilerek tutuklu Ali Osman İlhan'ın kardeşi ve annesinin cenazesini görmesine izin verildi.Daha sonra cenaze aracı Tavşanlı Devlet Hastanesine götürüldü. Cezaevinden bir araçla hastaneye getirilen tutuklu Ali Osman İlhan, geniş güvenlik önlemleri altında cenaze aracına bindirilerek kardeşi ve annesinin cenazesi son kez gösterildi.Cenazeler daha sonra yeniden araçla Emet Devlet Hasatnesi morguna götürüldü. Çıkan kavgada hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazelerinin geniş güvenlik önlemleri arasında yarın köy mezarlığına defnedileceği öğrenildi.Öte yandan olayda hayatını kaybeden diğer aileden Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya, dün geniş güvenlik önlemleri arasında toprağa verilmişti.- Olay İlçeye bağlı Gürpınar köyünün girişinde Kürşat İlhan (24) idaresindeki otomobil ile Abdullah Akkaya (26) yönetimindeki otomobil çarpışmış, maddi hasarlı kazanın ardından pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan (55), Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya (40), dedesi Abdullah Akkaya (70) ve köyde ikamet eden Mehmet Keskin (32) yaralanmıştı.Yaralılardan Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan, Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya Emet Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Akkaya İbrahim İlhan Osman İlhan Emet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title