Haberler

İki Aile Arasındaki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 4 Ölü, 1 Yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde iki komşu aile arasındaki arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk yaralandı.

Çorum'un Alaca ilçesinde iki komşu aile arasındaki arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk yaralandı.

Olay, Cengizhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önce arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan Gürsel B. evlerinin önünde komşusu Yusuf G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürsel B., Yusuf G. 'nin damadı Mikail Ç.'yi evine çağırarak tüfekle vurdu. Daha sonra elinde tüfekle dışarı çıkan Gürsel B., silah sesleri üzerine evine doğru gelen Yusuf G., kızları Hatice Ç. ve B.G. ile tarafları ayırmaya çalışan Şerife D.'nin üzerine ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Yusuf G., kızları Hatice Ç. ve B.G. (14) ile tarafları ayırmaya çalışan Şerife D. yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken Çorum'dan takviye ekip gönderildi.

Yaralılardan Yusuf G., kızı Hatice Ç. ve komşuları Şerife D. kaldırıldıkları Alaca Devlet Hastanesi'nde, damat Mikail Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Açılan ateş sonucu kolundan yaralanan B.G. ise, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri zanlı Gürsel B.'nin evinde etkisiz hale getirerek suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Gözaltına alınan Gürsel B., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mikail Ç.'nin cenazesi otopsi için Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İddialara göre, G, ve B. aileleri arasında daha önce arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu ve bununla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title