Haberler

    Iker Casillas: "Ölümsüz Değilim"

    Real Madrid ve İspanya Milli Takımı Kaptanı Iker Casillas, ölümsüz olmadığını ve bir gün yerini genç isimlere bırakması gerektiğini bildiğini ifade etti.

    Slovakya maçında yaptığı hatayla milli takımın puan kaybetmesine neden olan 33 yaşındaki eldiven, Lüksemburg karşılaşmasında yedek kulübesine çekilirken, yerine Manchester United'ın genç kalecisi David De Gea forma giymişti.

    Hâlen milli takıma hizmet verebilecek durumda olduğunu belirten Casillas, "Sonuçta ölümsüz değilim. Dünyaya kazık çakmadım, bir gün yerimi başkalarına bırakacağımı biliyorum ancak şu an kendimi iyi hissediyorum ve ülkemin Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki yerini almasında yardımcı olmaya devam etmeyi arzuluyorum." dedi.

    Genellikle yapılan bir hatayla tüm doğruların silindiğine dikkat çeken tecrübeli file bekçisi, "Bir maçı kaybettiğinizde o an, her şey gözünüzün önünden hızla gelip geçer. Kendinize kızgın hissedersiniz. Bu sanki kardeşinizle yaşadığınız bir tartışma gibidir. Ona 'Seni öldürüceğim!" derken, bunu kastetmezsiniz. Yaşlı adam beni çağırmayı sürdürdüğü sürece ben de hizmet vermeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Iker Casillas Real Madrid Slovakya İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title