Haberler

İit Üyesi Ülkeler Yuvarlak Masa Toplantısı - Fikri Işık

Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen proje ile Filistin genelinde sanayi bölgelerinin kurulması, işletilmesi ve kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik iş birliği çalışmalarını başlatacaklarını belirterek, "İş birliği kapsamında bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşımı, eğitim programları ve çalıştayların yanında, Filistin'deki yasal çerçeve ve kurumsal kapasitenin uluslararası düzeylere çekilmesini öngörüyoruz" dedi.

Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen proje ile Filistin genelinde sanayi bölgelerinin kurulması, işletilmesi ve kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik iş birliği çalışmalarını başlatacaklarını belirterek, "İş birliği kapsamında bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşımı, eğitim programları ve çalıştayların yanında, Filistin'deki yasal çerçeve ve kurumsal kapasitenin uluslararası düzeylere çekilmesini öngörüyoruz" dedi. AA

Kaynak: AA / Güncel

Fikri Işık Filistin Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title