Haberler

Iı. İşyerinde Psikolojik Taciz" Çalıştayı

"II. İşyerinde Psikolojik Taciz" çalıştayı-ÇASGEM Başkanı Akbıyık: "İşyerinde psikolojik taciz konusunda eğitim projeleri hazırladık, işveren ve çalışanları bilgilendirmeye yönelik birçok ilde düzenlenen faaliyetle 2 binden fazla kişiye eğitim verdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Başkanı İsmail Akbıyık, "işyerinde psikolojik taciz" konusunda eğitim projeleri hazırladıklarını belirterek, işveren ve çalışanları bilgilendirmeye yönelik birçok ilde düzenlenen faaliyetle 2 binden fazla kişiye eğitim verildiğini ifade etti.

"II. İşyerinde Psikolojik Taciz" çalıştayı-ÇASGEM Başkanı Akbıyık: "İşyerinde psikolojik taciz konusunda eğitim projeleri hazırladık, işveren ve çalışanları bilgilendirmeye yönelik birçok ilde düzenlenen faaliyetle 2 binden fazla kişiye eğitim verdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Başkanı İsmail Akbıyık, "işyerinde psikolojik taciz" konusunda eğitim projeleri hazırladıklarını belirterek, işveren ve çalışanları bilgilendirmeye yönelik birçok ilde düzenlenen faaliyetle 2 binden fazla kişiye eğitim verildiğini ifade etti.ÇASGEM'de "II. İşyerinde Psikolojik Taciz Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Akbıyık, çalıştayın birincisinin 2012 yılında yapıldığını anımsattı. Akbıyık, mobbing konusunun çalışma hayatının önemli sosyal sorunlarından birisi olduğunu belirterek, Çalışma Genel Müdürlüğü, ÇASGEM, Devlet Personel Başkanlığı, TİSK, Türk-İş, Hak-İş, DİSK ve Türkiye İnsan Hakları Kurumu temsilcileriyle "İşyerinde Psikolojik Taciz Bilgilendirme Rehberinin" hazırlayıp, çalışanlara sunulduğunu ifade etti."Çalışma hayatında psikolojik taciz" kitabını da yayımladıklarını kaydeden Akbıyık, işyerinde psikolojik taciz konusunu, çalışma hayatına verdiği zararlardan dolayı önemsediklerini dile getirdi.Akbıyık, ÇASGEM olarak işyerinde psikolojik taciz konusunda eğitim projeleri hazırladıklarını belirterek, "İşveren ve çalışanları bilgilendirmeye yönelik birçok ilde düzenlenen faaliyetle 2 binden fazla kişiye eğitim verildi" dedi.İş sağlığı ve güvenliği, çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanlarının çok önemli olduğuna değinen Akbıyık, kamu ve özel sektör temsilcileriyle mobbingle ilgili çalışmalar yapmaya devam edecekleri bilgisini verdi.Akbıyık, "Bu konuyla ilgili eğitici yetiştirmek istiyoruz. Çünkü bu alanda büyük bir sıkıntı ve bilgi eksikliği var. İlgili projeleri en yakın zamanda gerçekleştirmeyi umut ediyoruz" ifadesini kullandı. ..

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Personel Başkanlığı Türkiye Türk İş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title