Haberler

İhvan.com.tr Yeni Ferace Modelleriyle Sezona Hazır!

ilandır
Güncelleme:

İhvan.com.tr uzun yıllardır hac malzemesi ve islami hediyelik ürünler satışı konusunda hizmet vermektedir.

İhvan.com.tr uzun yıllardır hac malzemesi ve islami hediyelik ürünler satışı konusunda hizmet vermektedir. Zamanla müşterilerinden gelen istekler ve internette artan talep doğrultusunda tesettür giyim ürünlerinide satmaya başlamıştır. Tesettür giyim ürünlerinde özellikle talep olan 2 kategori vardır. Bunlardan ilki ve en çok talep göre feraceler bir diğeri ise tesettür mayo olarak da bilinen haşemalar.

Tesettür giyimin amiral gemisi haline gelen feraceler kullanım pratikliği açısından ve sade tasarımlarından dolayı tercih sebebi oluyorlar. Tabi pardesü ve kabanlardan daha uygun fiyatlı olmaları da tercih edilmesinde rol oynuyor. Tasarım olarak sade düz renk özellikle de siyah tercih edilmesine karşın son zamanlarda farklı renklerde de ürünler hazırlanmaya başladı. Yeşilden sarıya kırmızıdan maviye kadar neredeyse tüm renklerde ferace üretilmektedir.

Feraceler tesettürlü bayanların tutkusu hale geldi son yıllarda. Bir feracenin bu kadar yoğun olarak ilgi görmesinin pek çok sebebi var. Tesettürlü bayanlarında özellikle bahar ve yaz aylarında rahat etmesini esas alan bir mantıkla üretiliyor feraceler. İnsanlar seviyor, çünkü tesettür mantığını tam olarak oturtmuş bir sistemdir ferace giyimi. Tek parça olması, vücut hatlarını belli etmemesi, pek çok renge sahip olabilmesi, bir tesettür giyimihtiyacını her anlamda ve özellikle de moda anlamında karşılayabilmesi sebebiyle ferace giysisi her tesettürlü kadının gardrobuna girmeyi başardı.

Ferace modelleri dendiği zaman aklına öncelikle manto gibi kullanılabilen giysi üzerine giyilen feraceler geliyor. Bunlar genelde siyah renk üretiliyor ve klasik feraceler olarak adlandırılıyor. Fakat moda değiştikçe feracelerimiz de renklendi ve güzelleşti. Feracelerin klasik olanlarında genellikle bileğe kadar olan modeller öne çıkıyor. Hemen hemen her renkte klasik ferace üretiliyor ve satılıyor. Bunun yanı sıra siyah üzerine önünde bulunan fermuarın ve ya düğmelerin etrafındaki renkli dikey kuşak işlemelerde modanın nabzını tutan ferace modellerinden bir diğeri.

Yakası işli olan feraceler çok hafif belden oturtmalı ama asla vücut hatlarını göstermemesi sebebiyle göz dolduruyorlar. Panço şeklinde giyilen feracelerise kıyafetlerinizin üzerinde hem spor hem de şık bir görüntü yaratıyor. Kenarları dantelli ve yaka başlarından düğmelenen şal yaka feraceler ise hem şık hem de asil bir görüntü yaratıyor.

Daha modern feracelerde ise dijital baskılar kullanılıyor. Yüz şekilleri, leopar desenleri, çiçekli, Retro veya vintage ferace modelleri farklı olmayı seven bayanlar için farklı seçenekler ortaya çıkarıyor.

Güpürlü olarak üretilen feracelerde zemin siyah kullanılıyor ve üzerine farklı renkte boydan güpürlerle şık davetler, düğün ve düğün gibi merasimler için şık ve asil bir görüntü yaratmak mümkün oluyor.

Ferace satın almadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli konu içinde rahat edebileceğiniz, mevsime göre bir kumaş ile seçimler yapmanız gerekiyor.satın almak için ihvan.com.tr tesetür giyim altında ki ferace kategorimizden sipariş verilebilir. 'de ki ferace modelleri ile şıklığınıza şıklık, görüntünüze asalet katmanız oldukça kolay hale geliyor.

Advertorial Haberler Haberler

Bakmadan Geçme

title